Gelaskins

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    iKaja
    Účastník

Čauko
    Prosím vás neviete niekto nejakú stránku kde sa dajú kúpiť skiny na iPod Touch 2G ?

sleepwalk3r
    Účastník
    termix
    Účastník

Ja som ich (Gelaskins na iPhone 3GS) nasiel len v Tracu, ale aj tam sa uz len dopredavaju :(

sleepwalk3r
    Účastník

Ale ved sa daju pekne objednat z ich oficialnej stranky. Tovar posielaju aj na Slovensko.

iKaja
    Účastník

No a kolko bude poštovné?:DD

Milosko
    Účastník

Poštovné je zdarma a navyše ak si objednáš 3 akékoľvek GELASKINS tak ten najlacnejší neplatíš.

termix
    Účastník

Milosko: Tak to si ma nasral :D Som si bol akurat minuly tyzden vybrat v Tracu a mali tam uz len fakt zvysok, ale tak vybral som si :D No a teraz zistim ze to posielaju aj na SVK. No toto :)

Edit: No tak uz som kludnejsi, postovne je 3.95$ a ziadnu akciu nemaju :)

dubak
    Účastník

termix: ta akcia ale plati, staci si hodit do kosika tri produkty a sam uvidis, ze ten najlacnejsi ti odrata

termix
    Účastník

Vsak som skusil, dal som tam tri gelaskins pre iphone, dal som checkout a paypal chcel po mne $ za tri. Mozno treba tri rozdielne (to sa mi zda blbost)?

dubak
    Účastník

no mozno ani nei, kedze to ma odratat od najlacnejsieho a ked vsetky stoja rovnako tak nema od ktoreho, ja som to skusal s tromi odlisnymi a slo to

Milosko
    Účastník

Tak upresním : objednáš tri a ten štvrtý najlacnejší maš grátis ale poštovné je zadarmo neviem kde si zobral 3,95

Takto mi to system vygeneroval a už stačilo len kliknúť na PAYPAL

Subtotal $89.80
    Free Skins -$14.95
    Subtotal$74.85

termix
    Účastník
    macblogger
    Účastník

Milosko: A teraz mi ukaz toho magora co kupi 3 folie na iphone za 75 dolarov :D

Milosko
    Účastník

Jasné, poštovné som neregistroval, ospravedlňujem sa.

Re : macblogger – Nahádzal som do košíka 4 produkty, tá výsledna suma nie je za 3 fólie pre Iphone.

dubak
    Účastník

nakoniec som si vsimol, ze tam maju uz aj gelaskiny pred ipod nano 6 a magic trackpad tak ked som kupil este k ipadu dostal som zadara este jeden tak som zobral aj na iphone celkovo s postou za 65 $

monicqa
    Účastník

inak gelaskiny ma aj marian v ibite v nitre, sa mu ozvite a vam zozenie ake chcete

termix
    Účastník

Joj no skoda ze som skorej nevedel, nemusel som kupovat taky co sa mi moc nepaci :D

energys
    Účastník

Som našiel, aj na Slovensku mrknite http://www.gelaskins.sk

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.