Funguje ext. HDD Seagate 1 TB na FW a USB naraz?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Funguje ext. HDD Seagate 1 TB na FW a USB naraz?

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    framil
    Účastník (Participant)

salam….potreboval by som zistit, ci dokaze PC a Mac tahat a posielat data na 1 ext. disk. Bud kombinacia FW a FW aleebo FW a USB. Dakujem vam pekne….

gs_peter
    Účastník (Participant)

vyskusaj a daj vediet, ale myslim, ze prave koli tomuto sa robia sietove HDD, ktore taketo veci s prehladom zvladaju aj ked to je znacne pomalsie…

durotrulo
    Účastník (Participant)

co som mal zatial externe disky vsade pisali ze bud sa moze pouzivat usb alebo fw, naraz nie.
    ale pravdupovediac nikdy som to neskusal:)

ervin11
    Účastník (Participant)

Pokial sa aspon trocha zamyslis nad svojou otazkou, tak logickou uvahou dojdes k tomu, ze to mozne nie je. Aspon teda pre sucasny zapis na disk. A aj s citanim to bude robit problemy (v pripade ze jeden bude mat pravo RW a druhy RO). Pokial bude disk iba Read Only pre oba systemy, tak problem nebude ziaden. Tolko z pohladu operacneho systemu. Este je otazka, ci externy disk aj podporuje sucasne pripojenie cez viac portov, ale to je zasa zrejme o konkretnom type.

EDIT: ako tu uz bolo naznacene – odporucam pocitace prepojit cez siet a dat disk zdielat.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.