FTP na OSX 10.6.7

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software FTP na OSX 10.6.7

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #77620
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    Ahoj mam taky problem chcem si spravit FTP server na mojom pocitaci. Vsetko som spravil tak ako ma byt aj sa nanho viem napojit ceu FTP clienta no vzdy vidim cely obsah mojho poctaca a nie iba subori ktore som povolil zdielat v “Sharing nastaveniach” (je to jedna particia externeho disku a subor Pictures). Neviem co robim zle a nechapem tomu. nejake tipy ako to vyriesit? Chcem aby boli vidno iba tieto dva priecinky.

    Diky

    #264187
    iMartin
    Účastník (Participant)

    Pri pripajani vpisujes meno a heslo uzivatela alebo sa pripajas ako host? Guest sa da zapnut ked klikes v Accounts na Guest account. Ale ak sa pripajas loginom pre admina, tak ti ukaze cely pocitac.

    #264224
    jigga1411
    Účastník (Participant)

    svoje admin meno a heslo. Guest som si uz skusil vytvorit aj sa napajat cez neho ale potom vidim celu jeho zlozku. No ext. HDD sa neukaze vobec.

    #265077
    iMartin
    Účastník (Participant)

    V tych nastaveniach uctov nezapinaj Guest account, ale v tom istom paneli je moznost “Allow guests to connect to shared folders”. Zapni iba to a potom v Sharing -> File sharing si do Shared folders pridaj ten externy disk a nastav prava Read-Write pre “Everyone”. Takto mam nazdielanu SD kartu z iMacu, funguje to.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.