fotografie iphone 6

Domov Diskusné Fóra Ostatné fotografie iphone 6

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Autor
    petrbelak
    Účastník

Ahojte

Treaz som sa dostal na celkom pekny clanok a fotografie o moznom novome designe iphone 6. Tak keby nejaky admin chcel z toho spravit kratku spravu tu na bolgu tak smelo do toho.

http://www.frazpc.pl/aktualnosci/926217,wysyp-zdjec-iphonea-6-w-sieci.html

PS: pokial je to spam alebo uz neaktualne, poprosim zmazat

P1x3L61
    Účastník

Takto určite iP6 vyzerať nebude, však je to otras… tie pruhy na zadnej strane,.. celé zle

petrbelak
    Účastník

Suhlasim, Cele mi to pride ako klon HTC s Lumiou a pridali button tlacitko iphonu. Ale pokial neukazu predcastne nove obaly na iphone 6 tak to berem ako fan koncept.

JFK.
    Účastník

no ja vám neviem chalani :D každý deň sú na 9to5mac ďalšie a ďalšie leaks, včera už boli tuším aj „priamo z Foxconnu“ …vyzerá to že tak bude vyzerať, aj keď taktiež verím,… že nie.
    No veriť niekedy… nestačí.

odklizec
    Účastník

Ale uplne ze vseho bude nejlepsi ta „vydrz“ baterky. Vetsi display, tenke telo, no to bude mnamka! ;)

inspektorko
    Účastník

Tak tych „zarucenych “ sprav o iPhone 6 je uz nejak moc..http://www.letemsvetemapplem.eu/iphone/

bawy
    Moderátor

mne sa najviac páči s každým novým leakom sa mi viac a viac začína páčiť a toto: http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/05/13/dalsi-detailni-pohled-makety-iphone-6-srovnani-iphone-5s/

sa mi páči už pomaly tak že by som dal preorder :P a to verím že to je ešte stále len nejaký prototyp pri pohlade na dierky konektorov a foťák..mrzi ma ale že nie je dvojitá dioda, pri 5s to strašne čaruje v noci oproti 5ke…

Jr.
    Účastník

Dobrý večer,

čo si myslíte o tomto? Pred hodinou to postla Alanis Morissette na svoju FB fan stránku:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/10584041_10152337503126794_4675416248131931667_n.jpg

Lemmy
    Účastník

Jr. to je iPod Touch 5 gen s custom gravirovanim

Leachim
    Účastník

http://static.frazpc.pl/cms/2014/05/gsmarena_004.jpg – Už len keď vidím ten prepínač „šikmo“ tak viem, že to nie je niečo od Applu, takúto nekvalitu by zrejme nikdy nevyrobili (aspoň teda dúfam)…

majdy
    Účastník

Leachim: tie diely sú poskladané amatérsky, nič šikmo nebude a na tej fotke vyzerá super.

Nech kto chce čo chce, už sa vo svete Apple hýbem nejaký ten čas a vždy sa to opakuje. Rovnako všetci nadávali na 5-ku, že tie plastové časti vzadu by nikdy neurobil Apple (a pritom ten dizajn je TOP!), rovnako ako tie línie dnes na maketách iPhone 6.
    Rovnaká situácia bola aj pri iPhone 4, kedy nikto neveril, že bude hranatý napriek tomu, že neunikla len maketa, ale rovno celý telefón…

Treba dôverovať Apple, už len preto, že nikdy nevypustil niš škaredé, ale naopak, všetko bolo vždy krásne :)

Dámy a páni, toto je iPhone 6 v menšej verzii.
    Komu sa nepáči, musí sa stým zmieriť čo najskôr, pretože v reále v ruke to bude opäť TOP!

Treba dôverovať Apple, už len preto, že nikdy nevypustil niš škaredé, ale naopak, všetko bolo vždy krásne :)

———-

nič škaredé? A iOS 7 / OS X Yosemite je čo? :-D

majdy
    Účastník

iOS 7 je krok vpred, či už po stránke dizajnu alebo ovládania. Je to naozaj krásny čistý, prehľadný a jednoduchý systém.

OS X Yosemite pôsobí sviežo a čistejšie až na pár detailov, asšak tie budú určite doladené a aj keby, nedá sa povedať, že by bol škaredý. Vydaril sa.

Jozef Remen
    Účastník

Mne sa nepaci, ze ak bude iPhone 6 vylucne 4.7″ ci dokonca vacsi (pochybujem, ze nejaky 5.5″ vobec pride na trh, som si takmer isty).

Nie som z tohto lopatoveho trendu nadseny. V pripade, ze mensia uhlopriecka bude len vo verzii 6c ci ako, tak je moj posledny iPhone bude 5S. Lopaty neznasam.

Rozmerovo najlepšie bolo 4S

majdy
    Účastník

Jozef s tým súhlasím, takisto niesom zástanca lopát a 5″5 či 5″7 by som určite nechcel, ale nájde si to svojích zákazníkov. Osobne mi absolúptne vyhovuje veľkosť 5-ky a aj rozmery štvoriek boli v pohode, ešte tak zväčšiť displej v rovnakom tele bolo by to skvelé, škoda. Avšak myslím si, že si ľahko zvykneme.

termix
    Účastník

Na vacsi displej si rychlo zvyknete a nebudete chciet uz mensi. Treba to len vyskusat :)

Ja som mal 3 roky iPhone (po 4-ku) a do Androidu som siel len kvoli moznosti vascsieho displeja. Momentalne mam 4.7″ displej a uplne spokojnost, za mensi by som urcite nemenil. Prave zvacsenie displeja na iPhone 6 ma mozno prinuti vratit sa k iOS :) Ale btw., mam nexus a ten adroid je tam vazne stabilny a svizny, takze spokojny som aj s nim :)

iMartin
    Účastník

@termix: Ja som si poriadne nezvykol ani na 4″ iPhone 5, stále sa mi zle siaha na horné tlačidlá. Prst mi nenarástol za tie 2 roky ani o centimeter :(

termix
    Účastník

Tak pokial mas kratsie prsty, tak to moze byt problem :) Ale rozmer 4.7″ standardneho displeja a 4″ displeja na iPhone nie je na vysku moc rozdiel, kedze na iPhone je natiahnuty.

majdy
    Účastník

iMartin: Ak používaš iOS7 nauč sa používať gesto zľava dopracva namiesto ťukania na tlačidlo „späť“. Ak nemáš iOS7 už by som zvážil prechod, s iOS6 pri iPhone 5 občas problém je pokiaľ nemáš dlhé prsty.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 24 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.