Firewire 800 s USB 2.0 na jeden hard disk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Firewire 800 s USB 2.0 na jeden hard disk

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Mito
    Účastník (Participant)

Zdravim,
    Uvazujem o kupe ako keby hard diskoveho docku ale len s jednym 3,5 HDD a jeho prepojenie s Macom cez Firewire 800 a USB 2.0 naraz. Zaujimalo by ma ako to bude s prenosom dat,pojde to len cez Firewire alebo len cez USB alebo sa spoja a bude rychlejsi prenos dat? (myslim USB+Firewire)

raul
    Moderátor

Spajat sa nic nebude :)

Mito
    Účastník (Participant)

Agh! Čoraz viacej ma štve,že Macbook Pro 13 má len 2 USB porty. Ak by boli 3 tak by boli super

danocoys
    Účastník (Participant)

treba si pockat na Thunderbolt tusim od grifinu ktora mala tolko portov co ACD… a to uz bude parada

Mito
    Účastník (Participant)

No veď a potom čo mini display port?

winking
    Účastník (Participant)

obidva protokoly naraz nepojdu

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

jasne ze pojdu… TB podporuje dvojkanalovy full duplex data stream (PCI Express + DisplayPort protokol).

Navyse na jeden TB port mozes napojit myslim ze az 7 zariadeni (vola sa to „daisy chain“) a z toho 1-2 monitory ( http://support.apple.com/kb/HT4885 )

EDIT:
    sorry winking, myslel som ze hovoris o TB ale asi si este reagoval na ten mix FW+USB co samozrejme spolu nepojde

danocoys
    Účastník (Participant)

myslim ze chalan sa pytal skor nato ze ked napoji EXT HDD na FW aj USB ci to pojde spolu.. odpoved je nie.. a ani si neviem predstavit ako to OS riesi kedze je to hovadina. Ale predpokladam ze automaticky prepne na rychlejsie FW. takze odpoved je jasna.. nie kombinovat sa to neda.. Thunderbolt je uz ina vec.. ten port umoznuje tie cuda so spajanim EXT HDD medzi sebou ale zas.. si kukni kolko taky EXT HDD TB stoji a uvidis ze je to palka jak svina. ja osobne stale cakam na tu ich „mega redukciu“…

wlamik
    Účastník (Participant)

Co sa tyka pouzitia jedneho alebo druheho, myslim ze sa pouzije prve ktore bolo pripojene, nevybera to ktore je rychlejsie.

Mito
    Účastník (Participant)

Vyzera to tak, ze tirz pockam a kupim nejaky ext HDD aspon1Tb s TB. Dik

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.