Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Firefox 3 – pad aplikacie
- Toto téma obsahuje 13 odpovedí, 8 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 6 months od
mylanko.
-
AutorPríspevky
-
30. decembra 2008 o 11:59 #60417
mylanko
Účastník (Participant)Ahojte,
chcem sa spytat pouzivatelov tohto prehliadaca ci v poslednej dobe neregistruju pady Firefoxu. Totiz mne padne aj 5x/hod. a nie je to nic prijemne. Vyskusal som ho preinstalovat a odstranil som vsetky plug-iny (nechal som si len DOM Instpector 2.0.1 a Web Developer 1.1.6), ale zial nepomohlo. Verzia Firefoxu je 3.0.530. decembra 2008 o 12:30 #141893simumarek
Účastník (Participant)Mám podobnú skúsenosť, padal mi tento týždeň ako divý, tak som ho dočasne odstavil a používam Safari :)
30. decembra 2008 o 13:32 #141914mrzo
Účastník (Participant)Absolutne nie. A dufam, ze stare stavy z Windows a FF2 sa nevratia – na Macu aj s verziou 2 aj 3 zatial absolutna spokojnost co sa stability tyka.
12. januára 2009 o 21:53 #144353mylanko
Účastník (Participant)Ja som si preinstaloval Firefox a nechal som si tam spominane add-ony a sice to pada, ale uz nie tak casto. Donedavna mi Firefox ani raz nespadol a to ani pod Windowsom. Dufam, ze to nova verzia spravi. Skusim este starsiu verziu 3.0.3 – dovtedy mi to islo v pohode, ale tie dalsie su uz utrpenie. Nerad by som prechadzal na iny prehliadac. Alebo, viete odporucit nejaky add-on podobny Web Developerovi? V Safari som si aktivoval rozsirene moznosti, ale chyba mi tam este to, ze mi prehliadac zvyrazni rozlozenie a nazvy elementov, ked prechadzam mysou po stranke, dalej validovanie CSS, HTML atd. Dik.
12. januára 2009 o 23:29 #144379vojtacz
Účastník (Participant)mám 3.0.5 a nepadá vůbec, pořád jede stabilně. doplňků mám asi 6
12. januára 2009 o 23:40 #144386mylanko
Účastník (Participant)hmm.. mozno na to ma vplyv nieco ine, ale neviem co. Co si pamatam, tak predtym ako to zaclo padat som este instaloval 1Password a SpeedDownload, ale kludne to moze byt aj nieco ine. Oba som totiz vypol a stale obcas padne. Neviem si s tym rady.
13. januára 2009 o 10:00 #144398patrick741
Účastník (Participant)Pod WinShitom ide lepsie :P
25. januára 2009 o 14:03 #146000mylanko
Účastník (Participant)Po case som si myslel, ze je to uz ako tak vyriesene. Firefox uz nepadal tak casto a dalo sa to ako tak prezit. Poslednu dobu mi ale znova zacal padat ako sialeny. Neslo mi to do hlavy, lebo na MBP mam presne tu istu verziu Firefoxu s tymi istymi pluginmi a tam mi nepada vobec. Rozhodol som sa precistit System a User cache pomocou Onyxu a musim si zaklopat, odvtedy mi zatial nepadol ani raz. Sice je to este len par dni, ale uz ho ani nesetrim poctom otvorenych tabov. Takze ak by mal niekto podobny problem, zda sa, ze Onyx to vyriesil. Ak by nahodou opat zacal padat, napisem.
25. januára 2009 o 15:13 #146006pjotor
Účastník (Participant)Vcera mi mrzol FF 3, potom Safary, pri flashovom video a dnes to iste, tak neviem ci to nieje v flash plugine, skusim to este dnes pozriet
25. januára 2009 o 15:33 #146008mylanko
Účastník (Participant)Skus v Disk Utility opravit prava. Mne tam nieco vypisovalo s flash pluginom. Mozno pomoze. Mne vsak islo Safari aj Opera bez problemov. Len Firefox padal.
25. januára 2009 o 15:38 #146009emerican
Účastník (Participant)Ludia preco nepouzivate Safari? Kompatibilny a ma vsetko co treba podla mna je lepsi ako firefox. Ten je super ked ma niekto windows s „genialnym“ explorerom. Ale safari je rychly a bezproblemovy prehliadac naco si instalovat dalsie programy ked netreba? Alebo je ten Firefox taky lepsi? Ja som ho na win pouzival ale nezda sa mi byt lepsi jak Safari.
25. januára 2009 o 15:58 #146010mylanko
Účastník (Participant)Safari je skvely prehliadac, ale chyba mi na nom webdeveloper. Rozsirujuce funkcie na Safari mi nestacia a o lepsich som nepocul. To je hlavny dovod, preco radsej pouzivam Firefox.
25. januára 2009 o 16:42 #146013XcoRpi
Účastník (Participant)Ľudia, používajte Webkit, vždy to najnovšie – http://nightly.webkit.org/ a už to má automatickú aktualizáciu, že sa nemusíte starať o aktualizácie :)
27. januára 2009 o 15:00 #146347mylanko
Účastník (Participant)Takze mozem potvrdit. Onyx to vyriesil. Uz niekolko dni funguje Firefox bez problemov. Predtym sa mi nestalo, ze by mi aspon raz za den nespadol. Asi som mal na iMacu nejaky bordel. Na MBP siel vzdy bez problemov :)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.