Fifa 12

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu Fifa 12

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #82878
    _Matt_
    Účastník (Participant)

    Caute. Chcel by som sa vas spytat ci mi pojde Fifa 12 na MacBook White najnovsom. Vsetko mi sedi, len ma trochu trapi ze to vyzaduje 4GB RAM a ja mam len 2GB…Ale mal by som to rozbehat na slabsej grafike nie?

    #295468
    hatto
    Účastník (Participant)

    caves, ja som to hraval na tom istom mbw ale uz som mal 4gb ram (teraz mam 8). islo to uplne v pohode. ci to pojde aj na 2gb to neviem, ale skor si myslim ze to uz bude mat problemy. grafika nie je problem

    #295507
    _Matt_
    Účastník (Participant)

    Okey, dik

    #295517
    _Matt_
    Účastník (Participant)

    Ak by este niekto mal skusenosti s Fifou 12 na macbooku dajte mi vediet

    #295524
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ja mám dosť zlé a to mám MBP 13″ 2010 to znamená myslím, že rovnaký ako máš ty, okrem toho, že mám 4GB RAMky, ale možno je to tým že som ju nekúpil a len stiahol, a dobre, že som nekúpil ak by šla aj kúpená tak ako to demo či čo to bolo, alebo celá už neviem..

    #295593
    hatto
    Účastník (Participant)

    ako ti moze ist zle, ked na mbw 2010 ide dobre a na tvojom mas lepsi procesor??? co znamena ze to mas dost zle?

    #295601
    _Matt_
    Účastník (Participant)

    Ja som si nechal poradit na EA HELP a povedali mi, ze mi to z najvacsou pravdepodobnostou nepojde. Co som sice aj cakal ale aspon trochu som dufal ze mi to pojde :(((

    #295604
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ja neviem čím to bolo, nemal som nič spustené ani na pozadí, ale grafika strašná a málo FPS, od hrateľnosti to malo veľmi ďaleko a bolo to také nejaké nestabilné, preto som ostal verný PES cez BootCamp, jedine, že by to bolo spôsobené tým, že som nemal originál verziu. Tiež som bol dosť nemilo prekvapený pretože papierovo by to malo ísť aspoň na nízkych a keď iné hry mi idú pekne, zrejme je fifa náročná hra už a to znamená ďališe plus pre mňa k PES.

    #295606
    hatto
    Účastník (Participant)

    ja mam originalku a ide pekne – neskusal som na inom pc alebo lepsom macu ale nemam pocit ze by sla nejak zle. hravam dokonca na externom monitore na hd rozliseni a aj grafiku mam naplno (antialiasing 4x, rendering high). jedine obcas ako keby travnik sa zmeni na taky trosku zrnitejsi, ale to nijak vyrazne. je pravda ze teraz mam ssd a 8gb ram, ale ked som kupil tak som mal 4gb a normalny hdd a po vymene som nejaky zavazni rozdiel nepocitil, mozno v loadovani.
    ta verzia co si stiahol je presne ta verzia co ponuka gametreemac? nemoze to byt tym ze ak je to “prekonvertovane” na mac inym sposobom?

    #295732
    majdy
    Účastník (Participant)

    Môže, pretože viem že som najprv hľadal demo, a nevedel som nájsť (oficiálne na mac nebolo – inak neni ani?), no už si nepamätám či som ho naozaj našiel, alebo potom ťahal pnú verziu s nejakým crackom, no asi to bola nakoniec full verzia i keď niesom si celkom istý ani či to bola mac, alebo portnutá verzia, viem však, že, keď som skúšal FIFU 2011 na windows v čase keď bola nová, tak tam bola dosť veľká zmena v grafike oproti predošlým ročníkom a tým aj väčšie požiadavky na HW a nebehalo to tak pekne, takže preto som si nerobil ťažkú hlavu keď na macu mi 2012 šla hrozne. Ak by vážne šla na mojom macu tak by som uvažoval nad kúpou, pretože PES je jediná vec kvôli ktorej mám windows, idem čeknúť nejaké gameplay na youtube ako to behá v originále…

    #295758
    hatto
    Účastník (Participant)

    tiez som najprv hladal demo, potom som hladal veci na stiahnutie a potom som sa rozhodol ze to risknem a kupim. a vobec nelutujem, vzdy ked mam trochu volneho casu tak relaxujem s gamepadom v ruke:) keby som nemal 4gb ram, ale len 2 tak by som ale do toho nesiel.

    #295765
    Sali
    Účastník (Participant)

    hatto, a ake gamepad pouzivas? idu ti aj special moves, lebo ja som mal taky lacny a tam to nefungovalo korektne, dakujem :)

    #295766
    hatto
    Účastník (Participant)

    najprv som pouzival lacny trustmaster (ak si dobre pamatam znacku) lebo tam uz aj na krabici bolo napisane ze podporuje os x, ale nesedel mi do ruky, tak som teraz vymenil za logitech f310 a ten tiez funguje.
    na oboch mi islo vsetko.

    #304372
    Miki-M3
    Účastník (Participant)

    Chcem sa opýtať mate niekto CZ dabing? Ja mam bohužial veriziu kde su iba texty CZ. Vie niekto kde zohnat Dabing skusal som stahovat dabing ale nasiel som len pre Windows a ten mi nefunguje. Ak by niekto vedel bol by som velmi vdacny. Dakujem

    #310345
    hatto
    Účastník (Participant)
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.