externy monitor

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware externy monitor

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    palo310
    Účastník (Participant)

Ahoj som v mac svete novy a chcel by som vediet akym sposobom by som mohol prepojit svoj macbook pro s displayom 22palcovym Samsung co mam k desktopu. Co na to potrebujem a ci viem pripojit aj externu klavesnicu ak nie je od Apple. A este ze ked pripojim teda book na ten monitor ci sa da nastavit ze mac monitor bude vypnuty. za rady dakujem.

monicqa
    Účastník (Participant)

budes to pripajat asi cez dvi (ak ma ten monitor taky vstup), takze potrebujes
    Mini DisplayPort to DVI Adapter – redukciu a potom normalny kabel na pripojenie, ktory by mal byt pri tom monitore.

externeu klavesnicu pripojis samozrejme, cez usb alebo bluetooth a da sa nastavit aj to ze budes frcat len na ext. a na mb bude vypnuty :)

palo310
    Účastník (Participant)

super a nebude vadit ze ta klavesnica je ina? ze nie je od apple? a rozlisenie budem moct mat na externom 1680×1050 aj ked mam na booku 1280×800?

monicqa
    Účastník (Participant)

samozrejme :)

potkan666
    Účastník (Participant)

ked pripojis ten externy monitor tak si v nastaveniach nastavis potrene rozlisenie,ale asi budes mat uz prednastavene to ktore ches ty :) Inak pohladaj v novinkach je tam o tom clanok :)

a to ze na macbooku bude display vypnuty sa da tiez,lebo si tam vies nastavit ze aby si mal vlastne jeden hlavy display a druhy „doplnkovy“ teda rozsireny a vies nastavit aj to aby si pouzival iba jeden display :)

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.