Express a Chello Fiber 50

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Express a Chello Fiber 50

• Toto téma obsahuje 16 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years od raul.
Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Autor
    gorky
    Účastník (Participant)

caute,

potreboval by som poradit…upgradol som internet od upc z 10mbit/s na 50mbit/s. cez kabel mi to na mojom macbook pro dava cca tu rychlost. cez wifi ked som priamo pri express to dava tiez cca pozadovanu rychlost. ale akonahle prejdem do druhej miestnosti (do 10m, 2 steny), tak to nejde nad 10mbit/s.
    moc sa v tom nevyznam,ale je mozne ze ten express mi skratka viac neda na tuto vzdialenost? alebo je to mozno nejakym nastavenim…

dik moc,
    g.

raul
    Moderátor

Priepustmost…

danocoys
    Účastník (Participant)

Airport expressneni nic extra mega vykonneho.. mali sme ho zozaciatku ale nepostacoval.. aj cez jednu stenu bol dakedy probem a to sme ho dali na centralny bod.. co najblizsie ku kazdemu.. Radsej sme potom zohnali Base station a tam uz neni ziadne problem.. Ten airport mi pride len tak do izby.. vtedy vykonovo s prehladom postacuje.

gorky
    Účastník (Participant)

tak dik :)…neviete niekto poradit dobru wifi skrinku? nic ine nepotrebujem iba aby mi tych 50mbit dotlacila do obyvacky.

raul
    Moderátor

Airport extreme, alebo dobry belkin…

gorky
    Účastník (Participant)

extreme je extremne drahy, z tych belkinov by mi stacil N150? alebo N300, N450?

dik,
    g.

suley
    Účastník (Participant)

jednoznacne extreme, teda ak chces mat bezproblemovy chod siete.

gorky
    Účastník (Participant)

tomu verim,ale extreme kupim za 137e a belkin (zalezi ktory) za 24-55e.

rackom
    Účastník (Participant)

ked som si kupil toto tak chytam na telefone signal aj o 3 poschodia nizsie v panelaku … v byte cez 3 steny a cca tiez 10m signal mam velmi dobry rychlost mi stale ukazuje moju maximalku … http://www.alza.sk/linksys-wrt160n-d118636.htm nadmieru spokojny

raul
    Moderátor

Tu 150 ani 300 urcite nie, to su hracky. Pod 60 eur urcite nekupuj ziadny router, mal by mat hlavne podporu n signalu. Extrem navyse vysiela dual band teda aj 2;4 aj5 ghz, rovnaky belkin stoji 100€ mozno viac… Preto si este ten extreme
    Emysli, navyse budes mat moznost time meachine bezdrotove…

raul
    Moderátor

Btw vykon toho linksysu je 14dbm a ape ma 20dbm, aj to treba zvazovat…

gorky
    Účastník (Participant)

ok, este premyslim. asi si to necham na ameriku,takze mam do jula cas.

tento belkin?
    http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=543387

dik za rady!

raul
    Moderátor

Ten bude stacit urcite, nizsie triedy by som neriskoval, ale keby nahodou, tak tie nove modely. Tato 600 ma dualband, co je vyborne a daleky dosah. Ak belkin, tak asi ten…

gorky
    Účastník (Participant)

urcite by som radsej bral extreme,ale v tomto konkretnom pripade extreme vs. belkin n600 je rozdiel 80 eur. time machine som okusil, ale do buducna s tym nepocitam. takze okrem kompatibility/vykonu/signalu wifi neriesim nic ine. ked to je porovnatelne, tak idem po cene.

dik,
    g.

raul
    Moderátor

Btw: keby si uvazoval nad predajom expressu, ozvi sa;)

gorky
    Účastník (Participant)

chcem sa len uistit, kupim asi ten belkin. bude to tu vsetko pekne hrat, ano?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833314065

g.

raul
    Moderátor

Svet routerov je jedna velmi zahadna vec v dalekej dimenzii…

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 1 až 17 (z celkového počtu 17 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.