ERROR Srceen – Macbook Pro 13

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware ERROR Srceen – Macbook Pro 13

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    TomasPB
    Účastník (Participant)

Zdravím. Chcem sa spýtať či máte skúsenosti s týmto problémom?
    Jedná sa o štvorčekovanie a rozpad obrazu. Pri vyššej pracovnej záťaží sa to vyskytuje.

Prikladám foto:
    http://imageshack.us/photo/my-images/840/snmkaobrazovky20120303o.png/

Neviem či je to Softvérová chyba alebo hardvérová.
    Ma niekto s týmto skúsenosti alebo prípadne sa mu to podarilo vyriešiť?
    Ďakujem

TomasPB
    Účastník (Participant)

Neviete nikto?

odklizec
    Účastník (Participant)

Asi problem s grafikou? Mas vsechny aktualni updaty? Pripadne problem s RAM. Pada ti nekdy? Menil jsi RAM? Vrat puvodni moduly a uvidis.

TomasPB
    Účastník (Participant)

No v podstate ja som ten Macbook ešte ani nekúpil. Jeden človek to predáva. Povedal mi, že to robí, len pri náročnejších prácach a že v iStores mu povedali, že je to OS prípadne SW chyba a nejadná sa o chybu hardvéru.
    Potom, keď upgradoval na OS Mountain Lion, že to zmizlo a už to nerobí, no neviem čo si myslieť, keďže vypadá tá chyba na HW a ani nie moc na softvér.

dfx
    Účastník (Participant)

Ktory MBP to je? Ak ma nejaku geforce 8xxx grafiku, tak by som ho nekupoval.

Robil nieco take aj v inych programoch?

Vyzera to tak, ze sa prehrieva. Moze byt, ze ho staci vycistit od prachu a bude fungovat normalne a moze byt, ze odchadza grafika. Ale mozu to sposobovat aj pamete. Tazko povedat.

bloko
    Účastník (Participant)

Nekupovat!!!!

odklizec
    Účastník (Participant)

Normalni to urcite neni a ani pri zatezi to delat nemuze. Ja bych ho nebral.

TomasPB
    Účastník (Participant)

Ďakujem Vám ľudia za ochotu a rady. Je tam GeForce 320M. No práve keď som sa pýtal, či sa neprehrieva alebo nemrzne tak bola odpoveď trošku zdĺhavá až vyhýbavá.
    Takže Vaša rade je nekupovať áno? Lebo by to mohol byť signál, že niečo nieje v poriadku a časom úplne odísť buď grafika, ram, doska atď?

majdy
    Účastník (Participant)

To je asi SW chyba. Mám 2010 ročník s 320M a tiež sa mi to stávalo na OS X Lion, po prechode na ML už nie.

dfx
    Účastník (Participant)

S tymi geforce 320m neboli ziadne problemy, pokial viem.

Mozno ho len staci vycistit od prachu, ale ja by som ho asi nekupoval. Ak odide grafika, tak odide cela doska.

Hriat moze pri zatazi, ale mrznut by nemal v ziadnom pripade.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.