elektricke „kopnutie“ macbook air 11

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware elektricke „kopnutie“ macbook air 11

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Autor
    ????
    Účastník (Participant)

treba si kupit toto: http://www.amazon.com/Static-Wrist-Strap-Discharge-Grounding/dp/B00530GDHG

:-D

eraserv6 to dobre napisal, neuzemneny notebook sa prejavuje brnenim v prstoch. v pripade macbookov, ktorych adaptery sa dodavaju aj s kablom bez ochranneho vodica, by som to ale pokladal za problem, pretoze toto by urcite nemal robit

kopnutie vplyvom statickeho vyboja je bezna vec, hlavne teraz v zime, ako sa uz pisalo vyssie, ked sa nosi umele oblecenie prane bez avivaze

peteer
    Účastník (Participant)

A ako je to u iPadu? Lebo ja ked mám niekedy iPad (2) na nabijacke (nehovorím že stále) tak brni :(
    V com je chyba? Potrebujem to vediet, lebo ked hráme, býva položený na rôznych kovových veciach (uzemnenych) ako napr. Zosilovac, občas je zastrceny medzi potenciometrami na mixe, inokedy na druhom ntb/macbooku
    Nemôže sa niečo stať? (Skrat,vyrazim poistky….)
    Ďakujem veľmi pekne

????
    Účastník (Participant)

nemoze sa nic stat, je to len neprijemne. za predpokladu, ze pouzivas originalnu nabijacku, pouzivas ?

peteer
    Účastník (Participant)

Používam iba originál nabijacky a aj kable. Iba na 3G iPhone som niekedy nepouzival, ale odzrkadli sa to potom na baterke ;)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 21 až 24 (z celkového počtu 24)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.