Downgrade iPad iOS 4.3 GM na 4.2.1 prosim pomoc!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Downgrade iPad iOS 4.3 GM na 4.2.1 prosim pomoc!!!

• Toto téma obsahuje 59 odpovedí, 17 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od raul.
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 60 )
  • Autor
    jockerx2
    Účastník

Dakujem: Za pozornost uplne inak sa mi to vyvinulo…..Jak som chcel ….
    Islo mi len o Flash video…. kvoli prezentaciam…..
    Ale niekdo si to zle vysvetlil…..
    iPad je uspesne predany….
    Tym ktory ma podporili DAKUJEM….
    Ty ktory nie tiez kazdy sme nejaky……a kazdy ma svoj nazor…
    Poprosim zamknut tuto temu ak sa to da….
    Dakujem za pozornost…

addamz
    Účastník

Chlapci, hlavne Denton a iny, predpokladam ze mate doma vsetky filmy original, kazdu jednu mp3 original a celkovo si v zivote nevidel ziadny napaleny film a hral vzdy len original hru, ze?

igino
    Účastník

Ano-DVD, ano-CD, nie-nevidel (pod oknom ma znama DVD pozicovnu), tych par hier co som hral, su originaly.
    A je zaujimave, ze to vsetko ani moc nestoji. Ja totiz nepatrim k tym, ktori potrebuju mat DVD-cka cez celu nabytkovu stenu a 160GB iPod im je na hudbu malo. Ak ma pre mna film hodnotu, tak si ho kupim. CD takisto. No a platne? Hmmmm-mnam.
    Ale to uz sme v tejto teme zahucali do inej sfery. Skusme sa uz dalej neurazat, kto chce JB a chce ho z inych dovodov ako „kupovanie“ aplikacii, tak preco nie? Je to kazdeho volba. Tejto skupine ludi vsak odporucam prejst si priamo tu na fore zopar podobnych tem pred zacatim unlocku, JB a podobnych veci aby predisli naslednym neprijemnostiam.
    Kde je tolerancia, ludia?

raul
    Moderátor

igino, keby si nebol zenaty… :)

igino
    Účastník

Ano? :-)

igino
    Účastník

raul: mimochodnikom, mam pre teba darcek. Taka malickost, co som pred cca mesiacom postol a tebe sa to pacilo. Som sa rozhodol, ze ti spravim radost. Nie, sex to nebude!

eFkoOo
    Účastník

:D len tak btw, uz je tu taky flame a ot…aj mne sa viacej veci pacilo co si postol :D

igino
    Účastník

eFkoOo: uz som napisal, bez sexu! Ale mimochodom, na najbilzsejsom stretku by si sa mal ukazat. Mam z teba pocit, ze si spravny „xicht“.
    P.S. Co to znamena „flame“?

raul
    Moderátor

igino: som v rozpakoch, nic ine ako to zamietnute mi totiz nenapada :D

eFkoOo
    Účastník

add stretko: mal by som sa objavit, ak budu hviezdy priaznive :)

add flame: ked sa diskusia k teme zvrhne na osocovanie, vstepovanie nazory, offtopic s vacsim poctom prispevkov atd

igino
    Účastník

efkooo: ad offtopic: pevne verim, ze som nikoho neosocoval ( aspon nie vedome ), moje nazory len prezentujem, nikomu som ich nikdy nevstepoval a samozrejme ani nenutil, a co sa tyka offtopic? Mna to bavi, ako raz raul napisal. :-)
    raul: nie, stale bez sexu!

raul
    Moderátor

coooo?? toto som kde napisal :D :D boze, sak som genitalny… :D

igino
    Účastník

raul: zabudol si, ze mam pamat ako slon? Jednoducho: na furt!

raul
    Moderátor

inak, to je prevda, mozem potvrdit… sloni sa mozu schovat :D

edit: asi toto si myslel https://www.macblog.sk/forum/discussion/19241/?Focus=151114#Comment_151114 :D :D :D slaba chvilka :D

igino
    Účastník

raul: ano. Musim vsak uznat, ze ty si majster vo vyhladavani!

raul
    Moderátor

aj to som uz pisal, ze mne sa na macblogu dobre vyladava :)

eFkoOo
    Účastník

igino: nebolo to priamo na teba ale na temu…ale ze az takyto offtopic sa z tohto stane to som fakt necakal :D

raul
    Moderátor

ok, uzatvorme tento ot :D

igino
    Účastník

Nie, pokracujme. Rano to sice bude zmazane, ako ked som ti slubil KBS, ale nevadi!

raul
    Moderátor

to tu uz nie je?? :D esteze na KBS mam aj ja dobru pamat. Ja som ti slubil zase nakladany hermelin :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 60 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.