Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 93 )
  • Autor
    magbtsta
    Účastník (Participant)

MattRossi: Je to iPhone 5 16gb biely.Telekom. Dnes neprisiel takze este maju zajtra aby splnili co vraveli ale vazne des co robia ti operatori akoze uz som mal aj nervy z toho ale naco mat nepomaha :D tak len cakam a cakam na ten telefon. Raz sa snad dockam :)
    Viliam15: myslim ze 5S este potrva kym pride do predaja a po skusenosti s 5-kou potrva po juli este peknych 9-10 mesiacov kym to bude dostupne ako tak u nas teda snad sa vsetci uz dockame tej patky.

MattRossi
    Účastník (Participant)

magbtsta: vidim ze cakame na to iste…..podla teba naozaj pridu? Lebo uz tolkokrat mali prist a stale bez vysledku :D nervovat sa neoplati, urcite si nan pockam aj ja len kedy sa skutocne dockame to nemam ani ponatia :)
    a s tou 5S si tiez myslim ze v blizkom horizonte to urcite nebude, resp. myslim ze tento rok zrejme nie…

vr
    Účastník (Participant)

Unesiem temu a spytam sa — dokedy si myslite, ze budu ceny na inzeratoch take, ake su? Teda 600-650 za 16GB iPhone5?

mynick
    Účastník (Participant)

@vr, je to momentalne nedostatkovi tovar, ako mozes vidiet, takze dokedy sa to nezmeni, bude jeho cena taka ako je. Potom by mohla cena v inzeratoch klesnut..

vlastr
    Účastník (Participant)

Magbtsta a mattrossi: pani tiez cakam na iphone 5 16gb white. Odkial ste? Ja ak najdem predajnu telekomu kde biele maju tak dam urcite vediet aj ked to sa asi tak skoro nestane :(

MattRossi
    Účastník (Participant)

vlastr: Ja tiez skusam zhruba kazdy tyzden obvolavat najblizsie predajne v okruhu zhruba 50km a nikde nic. Ja som az z Oravy takze podla mojho nazoru to tu pride tak mozno buduci rok :( :D :D …ale keby ho mali inde kludne si pon pojdem :)

magbtsta
    Účastník (Participant)

MattRossi: tak ja vazne neviem kedy dorazia evidentne slubovany telefon tento tyzden nedorazi kedze uz je piatok ale ak by nahodou hned vam dam vediet chalani.
    vlastr: ja som z Nitry a nic, skusam aj v Bratislave ale odpoved v predajni to sa neda lebo je to nedostatkovy tovar a zena na telefone slubuje a slubuje a cas uteka a stale nic. A skusam aj v Kezmarku a Poprade cez priatelku ale stale nic zatial ani tam :/…. tak jedine pockat treba :) ak sa k nejkaemu dostanem alebo vy dajte vediet …..

vlastr
    Účastník (Participant)

No tak prave som sa stal majitelom 16 gigovej patky akurat ze ciernej. Na bielu by som cakal dalsi mesiac tak som sa rozhodol ze cierna snad nebude az taky zly variant. Keby teda dakto chcel ciernu patku 16 gigovu tak dve maju v telekome v dubnici nad vahom. Snad to niekomu pomoze

vlastr
    Účastník (Participant)

A mesiac to je len moj skromny optimisticky odhad pani mi vravela ze biele chodia fakt ze zriedkavo

Viliam15
    Účastník (Participant)

vlastr > to sme dvaja dnes ja v Piešťanoch som hned o 9:00 spísal zmluvu objedvku a pani hovori čakajne minimálne o 3 mesiace na iphon o 9:23 prišla sms “ Vaše objednané zariadenie je na predajni prídite si preň “ doslova mi skoro oči vypadli keď som čítal sms a pani sama neverila že mi prišla sms išla za druhú pani do skladu a tá že ano prišli . Takže som veľmi spokojný :))

Catherine
    Účastník (Participant)

Len škoda že o službách v Piešťanoch je to horšie ako dodávka telefonov, už rok tam chodim do školy avždy keď si tam chcem zaplatiť paušal povedia je nám lúto nedá sa platiť ani kartou ani cashom to čo je za predajňu načo ju potom maju keď sa tam nedá nič objednať nič zaplatiť…..mohol by mi niekto vysvetliť?

Viliam15
    Účastník (Participant)

dnes tam platili faktúry aj kartov som si všimol ale bývam nedaleko od PN tu nám zrusili predajnu a rpestahovali do PN a v PN exustuje už len jedna jediná aby sa nepotentovali hrozne tam je vela ludí a 5 pracovnící

Catherine
    Účastník (Participant)

Viliam a to chodiš do Pn do telekomu ktorý je pri Hoteli satelit? ja vždy ked tam prídem že chcem zaplatiť fakturu tak nikdy sa nedá

Viliam15
    Účastník (Participant)

aha Telekom myslíš ja som myslel že Orange :D no viem že pri Telekome pri satelite sa to neda tam chodime z magio službami skúš ešte telekom pri auparku. Ale ked sme tam naposledy boli asi pred dvomi týždňami tak nejaký pán tak uhrádzal faktúru čo bol pred nami.

iTuxx
    Moderátor

vcera po 2 mesiacoch konecne dosiel biely iPhone 5 16GB. Samsung Galaxy Note 2 zatial stale nemaju.

celkovo maju k dispozicii iba tie lacne srajdy. Poriadne telefony nie su dostupne. Nechapem.

MattRossi
    Účastník (Participant)

magbtsta: noo hadam raz aj dojde :) keby som mal nieco nove tiez dam vediet, dufam ze to bude cim skor
    vlastr: gratulujem, takze si sa konecne dockal, ja este skusim chvilu pockat, skoda ze iba cierne – keby bol biely este dnes by som tam siel :D
    iTuxx: a nevies kolko ich ten Telekom vlastne dostal?

iTuxx
    Moderátor

uff to netusim,nemam tieto informacie, ale som rad ze konecne po 2 mesiacoch dosiel aspon jeden

PET
    Účastník (Participant)

orange…skoro vsetky iPhony dostupne….

Gabika Racica
    Účastník (Participant)

@iTuxx: a kde si ho kupoval? kam prisiel biely?

sorryus
    Účastník (Participant)

… ja som včera (Piatok 18.1.13) v Telekome (Polus) zohnal iP5 16GB WHITE.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 93 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.