Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 93 )
  • Autor
    iTuxx
    Moderátor

ja mam v telekome zvlast cloveka ktory sa o mna stara, ale ani iPhone 5 ani Galaxy Note II sa stale vybavit neda. Takze v tomto rozdiel nevidim. Kazdy tyzden slubuje, ze ten buduci uz bude. Uz 2 mesiace.

vlastr
    Účastník (Participant)

Ituxx:No asi ten clovek nevie zatiahnut za spravne paky… Je to aj o schopnostiach a vedomostiach daneho predajcu. Su veci ktore vybavis na jednej pobocke a na druhej ti povedia, ze sa to neda… Nemalo by to tak byt, ale zial je to tak :(

pego
    Účastník (Participant)

Ja som svoj iPhone 16 GB black objednával na konci novebra. Samozrejme mi sľúbili, že ho určite budem mať do Vianoc… No do dnes absolútne nič. Volám tam, čítam vaše podobné skúsenosti a fakt nechápem. . . Však žijeme v 21. storočí, prečo Orange nezmení dodávateľa keď je neschopný? Stále len zavádzajú a zahmlievajú, neuvedú nič konkrétne. Naozaj ma zaujíma, kedy sa to konečne pohne. Písal som aj na facebookovom fóre, samozrejme tam ma odbili so slovami, že chyba je na strane dodávateľa a nemajú potvrdené, že obdržia nejaké dodávky iPhoneov v priebehu januára. . . Takže snáď do augusta to bude reálne, normálne ma to vyvádza z miery.

mmacoo
    Účastník (Participant)

v eshope orange je dnes ip5 dostupný ihneď, sranda :)

Viliam15
    Účastník (Participant)

ale ževraj su len pre tých čo si objednali

mmacoo
    Účastník (Participant)

ja som jedným z nich. a nič :)

Viliam15
    Účastník (Participant)

mne ho pre istotu ani objednat nechcela predavačku orangu…

mmacoo
    Účastník (Participant)

a to kvôli čomu???

Fábroška
    Účastník (Participant)

Ak môžem niekomu aspoň takto pomôcť, tak som našla stránku, kde sa dajú kupiť iPhony ja si ho idem objednať. Mám overené že ho pošlú do 5dní. Písala som tam, či to je pravda, že za takú krátku dobu ho vedia dodať.
    http://www.xmobil.sk/14-telefony

27dauson
    Účastník (Participant)

Pani z tmobile mi povedala ze na sklade nemaju ziadne iPhony nie to ešte iPhone 5. Tak dufam, že do konca januara sa dočkam…

egreš
    Účastník (Participant)

Tiež čakám už 2 mesiace a stále nič…. Začína ma to pekne vytáčať.

magbtsta
    Účastník (Participant)

presne tak tak cakal som 2 mes kym sa okolo neho utrasie situacia a potom ok objednam ho na pausal telekomu a cakam doteraz (aj ked boli sviatky beriem) ale cakam zatial 3 prac tyzdne a dneska som sa dozvedel ze cakaju na iphone a nevedia ci buduci tyzden budu a ma stvu to su neschopni zabezpecit ci koho je toto vina? ale ja si na neho pockam! :)

Viliam15
    Účastník (Participant)

Povedala mi že ho nemaju a ja že môžete mi ho aspoň objednať že ja si naň počkám nevadí mi to a ona že nie nemôže že mam prísť keď bude ….

n3lson
    Účastník (Participant)

Zaujimavy problem…ja som zohnal tyzden po vydani, na vianoce 2 a predvcerom dalsi…cz vodafone ziadny problem…divne..

mynick
    Účastník (Participant)

Aj na apple.cz maju vsetky skladom. Clovek by si pomyslel, ze uz je jeho vyroba v pohode, ale ako vidno.. Slovensko je stale akasi rit Europy.

mmacoo
    Účastník (Participant)

tak predpokladám, že dnes už bude väčšina orange čakateľov uspokojených, tak ako ja. prišli na predajňu všetky iphony, ktoré mali doteraz objednané, takže som šťastným majiteľom :)

David23
    Účastník (Participant)

ked to tak chcete preco si ho nevezmete na splatky..?

pego
    Účastník (Participant)

Ahojte, ja som si ho objednal koncom novembra a včera mi prišla sms, že si ho môžem prísť vyzdvihnúť. Tak som hneď šiel. Konečne som sa ho dočkal. Pracovníčka mi povedala, že im prišlo strašne veľa iPhoneov, tak sa snáď dočkáte, ale mali tam poriadny zoznam. Inak objednával som ho v Eurovei. Tak veľa šťastia. :)

vlastr
    Účastník (Participant)

Pego: objednaval si u telekomu ci orangeu?

egreš
    Účastník (Participant)

Hej hej, dnes už prišli, ale len čierne 16tky. Ja som mala objednaný biely 32GB ale tie niesu a vraj dlho ešte nebudú..

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 21 až 40 (z celkového počtu 93 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.