Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Dostupnost iPhone 5 na SK v 2013?
- Toto téma obsahuje 92 odpovedí, 39 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 5 months od
magbtsta.
-
AutorPríspevky
-
4. januára 2013 o 19:30 #91338
mmhardky
Účastník (Participant)V Orange cakam cez eshop marne, nikto nic nevie, „firma Apple nevie zabezpecit dodavky“. Zda sa mi to uz neuveritelne, taku dobu po uvedeni. Ma zmysel chodit zobrat na pobocky? Mam zaujem o dotovany telefon spausalom okolo 40€ mesacne.
Ako to vyzera v Telekome? Tiez taka bieda?
4. januára 2013 o 19:32 #342149iTuxx
Moderátorani v telekome nie su. Ja mam objednavku na iPhone 5 a Samsung Galaxy Note II a nemaju ani jeden uboziaci… cakam uz 2 mesiace
4. januára 2013 o 19:53 #342151Viliam15
Účastník (Participant)Orange je bieda posielajú mi len maily aby som bol trpezlivý ale predaj iphonov 5 bude asi ked už bude 5S .Tiež by som ho rád držal v ruke vlastný iphon 5 a nie denne márne pozerať či ho už majú .
4. januára 2013 o 20:28 #342157Matej valo
Účastník (Participant)Ja som objednaval cez infolinku iphone 5 16Gb v orange a vravali mi že telefon bude do 1 tyždna na pobočke.
A že do vianoc ho budem mať v ruke. Ale ked neprišiel ani po 2 tyždnoch tak som chcel vedieť či mi vobec pride do konca roku a to mi už nevedeli povedať ani či im iPhone prišiel na sklad Už su to takmer 2 mesiace a stale nič. Rozmišlam či to ma ešte vyznam ak nahodov predstavia iPhone 5S v marci. A telefon mi pride v februari.4. januára 2013 o 20:59 #342161
Účastník (Participant)Ziadny iPhone 5S v marci nebude, to ze budu mizerne dodavky sa vedelo, je to to iste kazdy rok, Orange SK/Telekom SK nerozhoduju kolko ks dostanu, mozu mat objednane tisíce ks, ale iPhony im prideluju centraly, takze reči, na infolinke 905, ze pride o tyzden xxx iPhonov su dristy, lebo sami nevedia kolko im dorazi na sklad
4. januára 2013 o 22:44 #342180iTuxx
Moderátoraj s tymi Galaxy Note 2 je to ubohe, snad po nich nemoze byt taky dopyt aby ani tie nemali. To uz vazne maju skladom len 1€ telefony? Je to smutne…
4. januára 2013 o 22:56 #342184Viliam15
Účastník (Participant)Pozri si e-shop orangu všetky telefóny lepšej kategórie >Dlhodobo nedostupný< >Čoskoro v predaji< >Dočasne nedostupný<
5. januára 2013 o 10:25 #342209mcmatej
Účastník (Participant)chlapci, kliknite si na stranku Telekomu (neviem ci tak ma aj orange) a tam je zoznam predajni s telefonnimi cislami. Zdvihnite telefon a zavolajte si priamo na konkretnu predajnu. Ja som nasiel uplne v pohode tri iPhony v malom mestecku v zasitej predajnicke telekom, este aj farba sa dala vybrat :))
5. januára 2013 o 11:20 #342215manimam
Účastník (Participant)@mcmatej – mohol by si napisat v akej predajni to bolo a kapacity+farby tych Iphonov?
To si vybral viacero predajni ktore si si vytipoval a postupne si ich obvolaval? Potom je to naozaj len o stasti kde sa cloveku podari natrafit na dake kusy…5. januára 2013 o 12:41 #342228bawy
Moderátormanimam: takmer na každej telekom predajni majú skladom iphone 5…treba povolať, obehať a tak..kto si vyberie len jednu predajňu a tam mu stále hovoria že nie je a čaká už pol roka ..to nepochopím..tak obehám trocha a zohnam v ten ktorý deň nie? :)
5. januára 2013 o 16:11 #342250enko
Účastník (Participant)poviem len k telekomu v KE, povedala mi to manazerka v jednej predajni: „myslite si, ze my mame cas obvolavat ludi v poradovniku aaby boli taki dobri a prisli si po ip5 ? tie poradovniky su len naoko, pre ludi ktori nevedia pochopit, ze tie telefony jednoducho nie su, tak takych ludi zapiseme do poradovnika, aby sme ich odbili“ ono v telekome chodia nove dodavky telefonov vzdy v utorok a stvrtok, na predajniach vsak absolutne nikto nevie vopred ake telefony a v akych poctoch pridu. realne im zvykne prist tak 3, 4 kusy iphonov 5 a tie zoberu ihned ludia kt. su na predajni. proste ide to ako teple rozky a kto ma stastie – tak ten to ihned berie na predajni. mozu oni sa vyrat na to prevolavat nejake poradovniky atd..
treba prevolat predajne firemne/nefiremne a ak to nezozeniete doma, tak treba obvolat predajne v inych mestach vo vasom okoli. nespoliehajte sa na to, ze vam mozno niekto zavola lebo vas zapisali do poradovnika – nebudte naivni..5. januára 2013 o 22:00 #342291R1k1111
Účastník (Participant)Ja som v O2 mal objednaný iPhone 5 16GB Biely. Po dvoch týždňoch som ho dostal lenže mali iba 32gb kus ktorý som dostal za doplatok 137e :))
5. januára 2013 o 22:42 #342297JFK.
Účastník (Participant)Mne volali hneď ako prišiel na predajňu Orange, začiatkom decembra :)
a ešte v ten deň mi volali aj z Telekomu, či mám zaujem, lebo som sa tam bol opýtať, tak si zapísali moje čislo a boli takí ochotní a volali mi, no kedže ja som u Orange, a orange mi volal skôr, tak som telekom odbil…
ale tie poradovníky naozaj mali… tak neviem či v košiciach sú retardi na tých predajniach ale inde si myslím, že to aspoň trochu funguje… ak je človek firma/biznis zákaznik tak určite5. januára 2013 o 23:20 #342306Viliam15
Účastník (Participant)Ja mam problem taký že 18.2.13 mi končí paušál v orangi a chcel som od nich aby mi urobili novú ponuku + k nej iphon 5 ale kedže telefón nemali tak som povedal predavačke že či naň počkám ale odmietla mi dať paušal pretože nemožu dať paušal bez mobilu .
5. januára 2013 o 23:21 #342307JFK.
Účastník (Participant)paušal sa aktivuje až s novou nano-simkou k iphone 5, a od najbližšieho fakturačného obdobia… to je pravda
5. januára 2013 o 23:26 #342309magbtsta
Účastník (Participant)ja cakam od 15dec. v Telekome a zatial nic …. Iphone 5 biely 16gb stale nemaju akoze:/
6. januára 2013 o 0:52 #342315Jan90
Účastník (Participant)Officialne v orange-i tvrdia že je nedostupny, keď som sa ho snažil vybaviť cestou isť na predajňu a prosiť už niekedy začiatkom novembra neuspel som, tak som to skúsil cez známosti a mobil bol prinesený na predajňu do 2 týždňov od objednávky, 19.decembra kurierom
6. januára 2013 o 10:26 #342325djsucho
Účastník (Participant)ja som od uvedenia čakal týždeň alebo dva a dostali do Telekomu 3 biele a 2 čierne ale všetko len 16GB …ale mal som tam známeho ktorý mi brnkol že dostali ich na predajňu
6. januára 2013 o 12:49 #342346Viliam15
Účastník (Participant)JFK> ale chcem spraviť to že ten iphon chcem zobrať len na ten paušál
a chcem ho používať zas na iné číslo6. januára 2013 o 13:49 #342354vlastr
Účastník (Participant)Ono iphone ako taky nie je problem zohnat… Ale preco by som mal platit plnu cenu ked ho mozem mat ovela lacnejsie na pausal… Ano operatori maju obmedzene dodavky, ale povedzme si rovno kto nie je fanatik tak si pocka… Ja mam iphone 4 a teda cakam na 5 ale tak nejak mi je jedno ci ho budem mat v januari alebo marci. Je to asi otazka priorit, kto chce mat iphone silou mocou je mu jedno co to stoji a musi ho mat hned. Mne 4 plne postacuje a keby mi nekoncil pausal ani by som si ho nekupil, ved rozdiely nie su nijak dramaticke a na vacsinu veci by 4 stacila kazdemu :).
Btw. Je velky rozdiel ak si biznis zakaznik alebo obycajny. My sme v orangei mali zvlast cloveka ktory sa staral o biznis zakaznikov… To len chcem potvrdit asi znamy fakt ze k firemnym klientom sa kazdy operator sprava co najlepsie a tym padom z toho vyplivaju aj rozne vyhody( napr. skore vybavenie iphonov, atd.)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.