Dostupnost Ipad 2 v CZ?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Dostupnost Ipad 2 v CZ?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    lacmop
    Účastník (Participant)

Nazdar,

na Alze.cz bol termin dostupnosti posunuty na MAJ.

Plus v jednom CZ eshope sa vyjadrili, ze ipad 2 sa ocakava v druhej polovici maja.

Mate niejto nejake overene informacie?

Dik

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)
    PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

sleepwalk3r: si si prečítal tie témy čo si dal link? on sa tu pýtal, kde sa dá teraz reálne kúpiť a v tých linkách čo si dal sa to nikde nedočíta :)

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ano ale moze sa to tam opytat a nie zakladat zasa rovnaku temu..

citujem jedno z pravidiel fora: „Pred založením novej témy VŽDY skúste najprv vyhľadávanie a až potom, ak ste si istí, že takáto téma tu ešte nebola, založte novú. „

iDio
    Účastník (Participant)

slípvolker: A tiez je pravidlo, ze nemas v teme spamovat offtopic. Ani jedna z tych dvoch tem nie je dostupnost ipadu 2, nie to este v CR…moralizuj prosim cez email, kto to tu ma citat.

Mna by toto zaujmalo tiez. Hlavne kamenne obchody Brno… Dakujem.

peterizo
    Účastník (Participant)

Ked vysiel iPad2, zarezervoval som si ho v prazskom iStyle. Samozrejme nebola sanca, nebol som v ten den v Prahe a okamzite sa vypredal.
    Ale teraz v utorok mi volali z toho obchodu, ze maju a drzia mi ho maximalne do stvrtka. Vo stvrtok tam sla kolegyna a vzala ho pre mna, takze uz je na ceste :-)
    Chcel som len napisat, ze ma prekvapilo, ze ho maju, nepocul som totiz nic o tom, ze by prisla dalsia varka…

raul
    Moderátor

iDio, aj ked sa ti to nepaci, sleepwalker ma pravdu. Forum sa stava neprehladnym, ak sa na velmi podobne temy zaklada stale nove a nove vlakno. Nema zmysel vytvarat temy s nazvom „Kde sa da kupit iPad 2 na sr“, „Kde sa da kupit iPad 2 na juhovychodnom slovensku“, „.. v madarsku“ a tak dalej…

Bohuzial, je to chyba adminov, ale to je asi z dovodu, ze je tu stale viac a viac nedissiplinovanych uzivatelov, ktorym aj ked sa pomerne slusne poukaze na problem, miesto toho, aby sa poucili, este idu napadat.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.