- Toto téma obsahuje 23 odpovedí, 13 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Doskrabana kamera na Iphone 4 .. co robit?
Moj cely Iphone 4 nema ani jeden skrabanec, len moja kamera je v inom vsatve. Je uplne doskrabana. Nastastie nie je vidno zmenu na fotkach ale co mozem urobit proti tomu, aby sa neskrabal dalej? Nepokladam ho na nic ostre a davam si nan velky pozor. Prosim o napady. Dakujem
kupit foliu zagg invisivle shield kvalitka podla videi aj recenzii co som cital a nalepit :)
Xplod lenze tie folie su okolo fotaka vyrezane takze folia ti nezakrije LED blesk ani kameru
folia ma nejaku tu hrubku takze kamera vo vyreze folie nebude v dotyku s plochou na ktory iPhone polozis = neposkriabe sa.
to neznamena automaticky ze ked ho nepolozis na nejaku podlozku tak sa nedoskriabe.
dakujem vam ludia za odpovede .. ale neexistuje uuplne tenka priesvitna folia, ktora je aj cez kameru a aj cez blesk?
Ked tam nahodis Zagg, mas po probleme. Sam ju mam na 4. V bazare je za 20 eciek.
Ja som dnes lepil tu Zagg a zatial to vyzera velmi dobre,a ked cces da sa nalepit aj na fotak :-)
super :) a kvalita retina obrazovky je taka ista?
ja som este nezapol lebo pisu ze mam cakat 12-24 hodin asi aby vyschlo lebo namokro sa to dava na telefon :D ale zapnem muselo uz stacit aby vyschlo :D
ok :D zapni a informuj ma ako si dopadol :)
petokiso: da sa nalepit na fotak ? samozrejme ze ano, ale fotky mozes automaticky vymazavat kedze so zaggom na objektive bude vsetko rozmazane v style Siemens-ov z 2001…
a s akou foliou nebudu fotky rozmazane? inac, vy mate tiez doskrabany fotak? lebo ja ho mam strasne
ako este som neskusal, moze sa lahko stat ze to tak bude,ja som to tam ani nenalepil ale teoreticky sa to tam nalepit da. Napr na nokii nevadilo ze bola ta folia cez fotak. Ked to tu vadi tak sorry :-)
ja vlastne ani nechcem foliu na mobil, lebo mam ho v poriadku .. ja som len chcel vediet, ze ako by som vedel vyrieseit problem s tym, ze sa mi doskrabava fotak. ci sa to aj vam stava, alebo ci to moze byt chyba apple.
Ziadna folia. Je to bllbost. Dalsi opticky clen. Navyse totalne vadny. Nedavaj si nic na objektiv. Radcej si kup puzdro ktre ma kryctku na objektiv ktora sa odklapa. Su take uz som videl.
Skús lepiacu pásku cez optiku :D alebo rovno kobercovú izolačku a najlepšie zalepiť celý iPhone dokola aby sa nepoškriabal, v podstate v tedy ani ten dead grip nebude….
a mate aj vy problemy s doskrabanym fotakom??
nie… a to si naozaj nedavam speci pozor.. celkovo nie :)
swat12: ja nemam doskriabany fotak na iP4 ale skus si kupit puzdro z ktoreho iP vyberas ked ho chces pouzit nejake som videl napriklad tu: http://www.innocentstore.com/iphone/