Do pozornosti „nielen začínajúcim mac userom“ – Mactracker (5.0.8)

Domov Diskusné Fóra Tipy, triky, modding v Mac OS X Do pozornosti „nielen začínajúcim mac userom“ – Mactracker (5.0.8)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    renad
    Účastník (Participant)

Do pozornosti potencioálnym „switcherom“, ale aj začiatočníkom, a vôbec „všetkým mac userom“ sa dáva na známosť – že vyšiel nový „upgrade“ softu Mactracker (5.0.8) – kde už sú zakomponované aj posledné modely mackov.

Prečo to tu dávam ?

V poslednej dobe tu vzniká množina „rovnakých“ tém typu:
    – aký mac si mám kúpiť
    – koľko RAM sa tam zmestí
    – aký je tam typ grafiky
    – aký je rýchly
    – mám si vôbec kúpiť mac ? :)

Táto šikovná „wikipédia macov“ vám – hlavne teda začínajúcim, povie úplne všetko o tom-ktorom modeli:
    – dozviete sa kopec základných informácií ako je označenie modelu, typ procesora, typ grafickej karty, typ a max. veľkosti RAM, rozmery, váha …. a množstvo ďalších detailných informácií …

Ďalej si môžete kliknúť na „benchmark“ a porovnávať navzájom výkony jednotlivých modelov … samozrejme tie číselká testov treba brať s rezervou, nie vždy sa testuje za rovnakých podmienok, ale ako „odrazová informácia“ to celkom stačí …

Sťahujte a čítajte:
    1. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/10816 – pre OSX
    2. http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/35321 – pre win
    (tu však nemám overené, či sú tam zahrnuté posledné modely macov)

rony
    Účastník (Participant)

To je uzitocne, ze bezi na Macu – pre pripad „aky mac si mam kupit“ vynikajuce riesenie :-)

mrzo
    Účastník (Participant)

2 rony – je verzia aj pre Windows a hlavne nie vsetci co kupuju Mac su switchery.

renad
    Účastník (Participant)

mrzo: díky
    – zdá sa, že som to najdôležitejšie som zabudol, že to beží aj na win, čo okamžite využil „rony“ :) – rony: hanbi sa :):):)

Pridal som teda link aj pre PC ….

rony
    Účastník (Participant)

mrzo: vdaka za informaciu, nenapadlo by ma to sameho…

raul
    Moderátor

hehahah :D :D :D

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.