Dlzka dodania MacBooku

Domov Diskusné Fóra Ostatné Dlzka dodania MacBooku

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54992
    Anonymný
    Neaktívny

    ahojte,
    zaujimalo by ma ze ako dlho ste cakali na macbook pripadne iny mac po tom ako ste si ho objednali? Bo neviem ze ci len tu v Bystrici je to take dost chabe alebo tak vseobecne. Uz budu tomu skoro dva tyzdne od objednania a vobec by ma to nestvalo keby my povedali ze pride o dva tyzdne. Lenze povedali ze pride o tri dni. Samozrejme neprisiel a dovod bol ze prave ten model nedoviezli do budapesti. Potom mi o dalsie tri dni pisali ze prisli, ale so slovenskou klavesnicou a ci mam zaujem. Mal som ale zase bola vyhovorka ze ich v budapesti nestihli vyskladnit a poslat. A dnes ked uz zase mali prist mi uz ani pre istotu nedvihaju telefon. Akoze uz sa tesim na mac cele leto a toto dost cloveka znechuti. A inac je to tu paradne forum.

    #109558
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    solzenic: Ja, ked som si objednaval MBP pred rokom aj nieco .. tak som cakal 4 tyzdne a chcel som so SK klavesnicou … po 4 tyzdnoch mi volali, ze maju len s CZ klavesnicou .. ze ak bude trvat na SK, tak to bude trvat dalsie 2-3 tyzdne, tak som si radsje zobral s CZ. Zalezi, ci to je skladom alebo nie je, ono v poslednej dobe sa dost rozbehol predaj MB a MBP, takze nestihaju doplnovat sklady.

    #109559
    Delfor
    Účastník (Participant)

    No ja som si MBP objednal na zaciatku jula. Cakal som asi tyzden ked mi povedali ze slovensky nebude ale ze mi poslu cesky…tak som suhlasil no ked prisiel po dalsom tyzdni tak bol na moj udiv anglicky, s tym, ze mi objednali slovensku klavesnicu zadarmo zodatocne(nakoniec som sa rozhodol ze necham anglicku…keby som ho chcel v buducnosti predat vonku). cize v konecnom dosledku objednavka podana 2.7. – dodane 13.7.
    apropo dovody v mojom pripade bol presne ten sklad v Budapesti.

    #109560
    Anonymný
    Neaktívny

    No tak predsa to nie je až také zlé a MacBook je už v BB. :) tak pevne verím, že čoskoro sa pridám k tímu MacBlog. :)

    #109635
    filip.bacak
    Účastník (Participant)

    já jsem ted objednával MB a měl jsem ho na prodejně asi za 4 dny :) takže žádný problém….a navíc jedna z nejlepších cen v ČR

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.