Display na MacBook White (late 2008)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Display na MacBook White (late 2008)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Shadow_Zone
    Účastník (Participant)

Nedavno sa mi vratil MacBook zo servisu kvoli prasknutym plastom a po dlksej dobe som si otvoril aj photoshop, aj ked sa mi uz hned z zaciatku nezdal ten obraz lebo v porovnani so stolnym PC na MB vyzerali fotky doslova otrasne co sa farby tyka. Sak sa pozrite sami hodim dole obrazok…
    Vsimite si aj detaily na pozadi (hlavne tie mraky – otras! na to sa poezerat neda!)

http://i39.tinypic.com/15p0jys.jpg

Myslite ze mi to v servise zoberu? Cim to asi tak moze byt sposobene??

krondo
    Účastník (Participant)

do tohto sa teda nerozumiem ale pride mi to akoby si mal v sys.pref. nastavene farby na “tousands“

stn001
    Účastník (Participant)

Blbo nakalibrovaný displej, nič iné. A aj tak, displej na MB je bieda, ten ti nebude nikdy fotky ukazovať pekne.

danocoys
    Účastník (Participant)

tak ten moj displej este taketo daco nastastie neukazal a ani neukaze.. dufam.. Aj ked MB nema nejaky speci displej.. na pracu ktoru robim mne osobne staci.. a ked nepostacuje.. napojim na ext. displej.

Shadow_Zone
    Účastník (Participant)

V sys. pref to neni je tam milions of colors, tak ze fakt neviem :/

macblogger
    Účastník (Participant)

ked som mal tigera , tak sa mi uplne odsra*i farby , proste system pouzival z doteraz nezistenych pricin a z nicoho nic zakladne 3 farby…..
    naskocili v pohode – miliony farieb – a po 4 sekundach sa to zmenilo na hnusne 3 farby , v apple nemali ani potuchy co s tym je a tak som preinstaloval os a vsetko ide ok . skus preinstalovat ale len os a programi ti to necha povodne.

stn001
    Účastník (Participant)

somarina, však to má len rozkalibrované.

macblogger
    Účastník (Participant)

to som si myslel aj ja…..tiez som myslel ze staci dat calibrate a je to ,no nepomohlo ani to .

proste surfujem na nete a zrazu mi skocia farby a pouzivaju len zaklad farieb , vsetky nastavenia som mal tak ako pred tou zahadou , v apple poradili preinstalovat a tak som preinstaloval a uz sa to nikdy nestalo .

Shadow_Zone
    Účastník (Participant)

hm… no ja som to aj preinstaloval dokonca z DVD 10.5.6 a nic :( stale je to take asi zajdem do macsystemu co mi na to povedia, sak sa s tym neda existovat…

Rass
    Zablokovaný

Tento problem mal kamarat na pc ked kupil novy monitor…
    GOOGLI GOOGLI. ide o kalibraciu farieb a mylsim ze sa o da nastavit niekde vo photoshope…je tam viac nastaveni farieb a zobrazovanie… ale uz si napametam kde prsne.. keby som zistil kde tak dam vediet.
    Ale urcite sa to da sprait.. nemusis nic reklamovat to nieje chyba displeja

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.