Dilema

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    ripple
    Účastník (Participant)

Ahoj!! Som potenciónálny switcher ale riešim malé dilema. Som rozhodnutý pre MacBook, ale váham či ho kúpiť teraz, či až neskôr. Tým myslím na jeseň po uvedení Leoparda a aj vylepšenia celej rady MacBookov, ktorá sa očakáva. (myslím tým Santa Rosu etc.). Vopred ďakujem za fundované rady. Ahoj

jurosik
    Účastník (Participant)

ripple, rozhodne na nic necakaj, MacBooky su po inovacii, mierne zlacneli. Rozhodne nekupuj uplne novy model, to znamena po uvedeni Santa Rosi, lebo kazdy skuseny appleckar ti povie takisto ako ja, ze na novych typoch este mozu byt nejake chybicky, ktore sa doladuju v dalsich ediciach toho stroja. Takze rozhodne si kup uz vyladeny MacBook teraz. Ja sa uz tiez chystam v blizkej dobe.

benko
    Účastník (Participant)

macbooky su momentalne skvela volba, vacsina problemov ktore mali prve verzie je ocividne odladenych.

santa rosa upgrejdu by som sa nebal, je to minimalna zmena, cize ked sa tie chipy dostanu do macbookov (v macbookoch Pro uz su), tak by som to nechapal ako ziadnu velku vec a nebal sa moznych problemov.

ja osobne s upgrejdom cakam na leoparda – ale kedze mam powerbook, som v inej situacii nez ty, takze moja rada – chod do toho teraz :-)

Anonymný
    Neaktívny

tak co si kupil nakoniec?

Xorpi
    Účastník (Participant)

nuda7 – to už vážna nuda?:D

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.