DFU mode

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    HoBeKy
    Účastník

Nejde mi dať môj iPhone do DFU mode… dneska som to robil už 2x a do tretice to voľako vôbec nejde :/ Neviete čím to môže byť?

Peko00001
    Účastník

robis to takto:

HoBeKy
    Účastník

nie lebo som s neho všetko vymazal a nič tam nejde… pred tým mi to šlo ale teraz nwm prečo to nejde

Peko00001
    Účastník

co vsetko si vymazal? v akom je teraz stave?

HoBeKy
    Účastník

teraz je v stave že tam nie je nič :D a neviem ho dať do dfu modu takže nič moc situácia

Peko00001
    Účastník

ale vymazal si aplikacie, alebo systemove veci, alebo. to je jedno. ide to s teba ako s chlpatej deky.
    Preco ho vlastne chces dat do DFU? Pripoj k iTunes a daj restore a mas ho ako novy

HoBeKy
    Účastník

no to je iphone 2g to som už zrobil a pýtalo voľaku simku tak že musím zrobiť jail break jak som sa toto dozvedel pripojil som zase iphone do PC a už to nereaguje vôbec a nechápem :D

Peko00001
    Účastník

no ked urobis restore tak by si tam mal mat sim kartu a iPhon pripojeny k iTunes aby sa aktivoval. Ak to spravne chapem tak mas blokovany iphone a chces urobit JB a nasledne unlock. Ano??? ak chapes o com hovorim?

edit:

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=13&t=7729

choroner
    Účastník

Peko > on ma iphone 2G , na 99% AT&T, cize SIM karta unho nehrozi

HoBeky > nahral si ten blackra1n do spravneho adresara ako som ti pisal ???? ak nezvladnes toto, odnes prosim ta ten phone niekam do servisu,alebo nejakemu chalanovi v tvojom okoli,nech ti ho breakne a unlockne. Aby si ho neodkuril uz uplne

choroner
    Účastník

Peko> 3.1.3ku by musel breaknut redsnowom co mu neslo, tak som mu radil blackra1n co je ozaj to najjednoduchsie, lenze mal problem s ads.dll ( ci ktore dllko to vyhadzuje ) tak som mu poslal cestu kam ho ma nakopcit aby mu to chybu nehadzalo a vedel to breaknut, ale ocividne sa o to bud nepokusil,alebo to nedokazal ?

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.