DDR 3 pre macbook pro 13 late 2011

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware DDR 3 pre macbook pro 13 late 2011

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    uniqat
    Účastník (Participant)

Ahojte. nevie niekto nahodou aky najvyssi takt v mhz podporuju sloty ktore su v macbookoch pro 8.1 vyrobenych v roku 2011? teraz tam je 1333. ak sa s tym uz niekto stretol pri ugradoch ;) budem vdacny za kazdy jeden tip a postreh.

PS: prvy prispevok bol editovany na zaklade ze kupujem uplne novy macbook.

stefan.stefanov
    Účastník (Participant)

tusim 1066, ale dolezite je casovanie… doporucujem kupovat kingston kit pre apple..

uniqat
    Účastník (Participant)

skusil tam dat niekto miesto 1333 mhz ramku s taktovanim 1600 mhz? nemate skusenost ci to vezme a ide hladko a lepsie ako pred tym? dost by ma to zaujmalo. a neviem kde to zistit :( kazdopadne od zajtra som vlastnikom MacBook Pro late 2011 a vyberam najvhodnejsi ramku s najlepsim casovanim a taktom, kedze ho potrebujem na produkciu hudby. Proste notebook dostane dost slusne nazrat a chcem aby bol v co najlepsej forme. zatial zvazujem tuto RAM

http://www.alza.sk/corsair-so-dimm-8gb-kit-ddr3-1333mhz-d149264.htm

Vie niekto z Vas este o lepsej volbe?? :)

uniqat
    Účastník (Participant)

Vyriesene.. 1600 MHz na 8 Gb a hladky chod.. vsetko ide ako ma a ziadny downgrade MHz nenastal. plnych 1600.. ;)

ščerby
    Účastník (Participant)

uniqat: kúpil si tie ramky čo si dával vyššie na nich link? Tie nie sú náhodou 1333mhz? Tiež chcem spraviť upgrade. Nemohol by si prosím hodiť presný link na tie ramky?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.