dc klient raz a navzdy!!!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software dc klient raz a navzdy!!!

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #58202
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    takze zatial nikde som nenasiel nieco normalne z coho by som sa vedel vysomarit aky program a ako nastavit… takze polozim priamu otazku:
    nasiel som len jediny jeden program, shakespeer. moze mi poradit niekto komu sa cez neho podarilo napojit na extelovsky hub v kosiciach? alebo aspon na antik.
    pliis porad ako. mne stale vypisuje ze invalidny port na hube. a nechapem ked som pasivny lebo som cez wifi. a aj tak mam ten shakespeerovsky port povoleny a nijak raz sa mi neda napojit…

    #128118
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    nikto nic?

    #128119
    edkis
    Účastník (Participant)

    Ja byvam na Tahanovciach a mam net od Extelu no bohuzial na VIP huby sa nepripojis z dovodu ze bezia na Linuxovych serveroch a dc++ ktore akosi nie su komatidebilne so shakespeer. Ale na ostatnych klientov sa v “pohode” pripojis. Mam aj klasicke win pc cize stahujem radsej odtial aby som nezrusil nervy :)

    #128189
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    no hej ti ludia co tam su su nadseni tym linuxom… a mne sa staci ten jeden hub, o ostatne nemam zaujem…
    dokelu tak nic…. prallels desktop…

    #136760
    nubeek
    Účastník (Participant)

    no tak stando,neviem ci si uz vyriesil svoj problem, ale mam extel a viem sa na lokal dc hub pripojit pomocou shakespeeru. dokonca sa viem pekne pripojit aj na ktorehokolvek uzivatela a tahat od neho plnohodnotou rychlostou. ale ako napisal edkis, na vip sa nenapojis,pretoze to bezi na linuxoch. aj ked je mi velmi cudne, raz sa mi podarilo dostat na beatku a dodnes si to neviem vysvetlit.

    inak mam nastaveny typ pripojenia na passive a funguje to v poriadku :). su tam uzivatelia,kt. zdielaju vela,takze sa daju pekne stahovat aj najnovsie veci.

    #149233
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    shakespeer mi ide ale nejde sa mi pripojit ani na uzivatelov, toboz nie na vip. jediny na koho sa viem pripojit som ja :D aku verziu mas? mam 0.9.11

    #149250
    Kukosk
    Účastník (Participant)

    skoda no :( a nejaky iny program nie je ?

    #149252
    Loro
    Účastník (Participant)

    Stando, ak chces sa pripojit na antik tak v shakespeer nastav pripojenie na aktivne. Dalej nastavis si svoj nick v tvare: [lokalita]nick Napriklad ja mam tam [CENTRAL]Neo. Samozrejme podmienkou je este ze musis zdielat aspon 1 GB. Dalej uz len zadas Connect to Hub: dc.foogle.sk .Porty mam nastavene na automatike aj ked ukazuje ze mam nastavene na 1412. Ked pouzivas router tak este v routeri povol ten port. Myslim ze by ti to malo ist. Mne to ide bez problemov a taham dakedy aj 10 MB /s.

    #149258
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    mne shakespeed funguje noramlne. a som pripojeny na antik DC hube. rob to co presne napisal loro alebo staci citat co ti pise v programe.

    #149262
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    som na wifi takze 10mb by mi aj tak neslo. horsie je ze aktivne to nedam ani za nic. ani ked to nastavim vsetko manualne na 1412 presne na moju lan ip. takze mi ide pripojit len na nikektorych uzivatelov a na vip ide ale nevidim ich file listy :( nic to. diki aj tak

    #149265
    Kukosk
    Účastník (Participant)

    aky je najlepsi hub ? diky moc.
    Edit: zdielam 8GB, nastavil som si Active, aj som si rucne vyplnil adresu, a nejde mi to. porty mam nasmerovane na svoj pc to by malo byt v pohode.

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.