Cyberduck – iPhone 1.1.4

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Cyberduck – iPhone 1.1.4

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    timotejos
    Účastník (Participant)

Poradil by mi niekto ako sa dosatenem so Cyberduck-om do telefonu…. Ak tam dam IP telefonu tak sa nevie prihlasit. Stale ho vyhladava a nic.

Aleks
    Moderátor

Máš nainštalované na telefóne SSH? A vybral si v Cyberducku SFTP nie FTP?

timotejos
    Účastník (Participant)

OpenSSH Version 4.6p 1-2 (Ste Packaging) a atak isto SFTP…. Tvari sa ako keby ani nebol – len ho hlada a potom uplne nic. Auto-Lock je na never… :o(

scenic
    Účastník (Participant)

A neskusal si FileZillu? Mne to tam funguje v poho. Heslo a username pre ssh predpokladam vies, IP adresu si si opisal z iPhone-u, atd…

timotejos
    Účastník (Participant)

Skusal som cez FUGU — tiez bez vysledku, ale vsimol som si na (Google) ze sa naslo zopar ludi ktory tiez zapasia s tymto . Mozno je to 1.1.4. Ale skusim cez FileZillu… zial az vecer v praci je to na PC….kua

Kiko
    Účastník (Participant)

Ja som mal podobný problém keď som sa pripájal cez router, keď som sa pripojil priamo ma Mac tak to šlo.

timotejos
    Účastník (Participant)

Skusal som FileZillu – bez vysledku…..
    Kiko…. asi som lama ale vies mi s tym pomoct??? Ako si sa pripojil na mac…. Ipod sa ti hlasi ako disk? Dakujem za odpoved timo.

Kiko
    Účastník (Participant)

myslel som cez wifi, ak teda správne chápem tvoj problém. Komunikuješ s iPhonom cez wifi nie? Keď som sa pripojil na sieť cez router tak to nešlo, ale len čo som na Macu spravil vlastnú sieť, čiže som sa s iPhonom nepripájal cez router ale priamo na wifi Macu, tak mi to šlo.

timotejos
    Účastník (Participant)

Aha bo tak to potom uz chapem… No dufam ze do velkej noci to stihnem… Komunikujem cez wifi : )

timotejos
    Účastník (Participant)

Som naozaj lama — vsetko to bolo v nastaveniach MAC – “internet sharing” – nemal som zapnute….

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.