Coda 2 – oplati sa?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Coda 2 – oplati sa?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #86225
    mcgiany
    Účastník (Participant)

    Zdravim, takze dnes je dostupna Coda 2 za “akciovu” cenu 39.99E
    Oplati sa podla vas kupit tuto appku? Ma niekto uz tuto novu verziu? Vdaka za akukolvek radu.

    #312570
    martin_kubik
    Účastník (Participant)

    Áno, za tú cenu ani neuvažuj. Rozpis nových featúr máš na webe, k čomu si sa už predpokladám dostal.

    #312597
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Testoval som vcera, kopec zaujimavych a pekne spravenych funkcii, ale ako celok to nie je dotiahnuta aplikacia. Na serioznu pracu sa (este) nehodi. Ako pisal @petiar na twittery – pokial sa chces citit ako betatester a este si za to zaplatit 40€, preco nie… Na otestovania si mozes stiahnut demo verziu z netu a spravit si vlastny nazor.

    #312608
    mcgiany
    Účastník (Participant)

    demo som skusal a tiez tam vidim par nedotiahnutych veci a obcasne pady. no nakoniec som sa rozhodol kupit … snad to casom doladia. Nerad by som potom za to daval tych 90 eur, ci kolko.
    Na twiterri panicu bolo kopec tweetov, tak uvidime kolko bugov maju nahlasenych a kolko dopracuju. Snad bude patch uz coskoro.

    #312609
    hatto
    Účastník (Participant)

    skusal som demo, lebo som vahal ci kupit ci nie, ale pride mi to uz prekombinovane. nevravim ze su to zle ficurky ale je to… neviem.. ostavam pri bbedit :)

    #312694
    Mišo
    Účastník (Participant)

    Keďže je to v podstate úplne nový softvér, je jasné že tam budú bugy. Ale Panic nie je tá firma, ktorá by to ignorovala – svedčia o tom tisícky zodpovedaných tweetov, a aj dobrá históriu updateov predošlých verzií ich softu.

    Z pohľadu web developera si myslím že sa Coda 2 oplatí z viacerých dôvodov. Pre mňa skvelou vecou je zabudované MySQL rozhranie – doteraz som používal Navicat, ktorý má síce iné výhody, ale je pohodlnejšie mať všetko poruke v jednej aplikácii.

    Perfektne je prepracovaný FTP manažér, ktorý má teraz dva stĺpce čiže vľavo lokálne súbory a vpravo server (alebo ako si to nastavíte), plus teda je záložka Files podobná pôvodnému manažérovi v pravom sidebare, tu ma trochu vyrušuje že musím otvárať súbory dvojklikom, keďže som bol zvyknutý na single-click.

    Nie som si celkom istý tými obrázkovými tabmi, možno to chce iba zvyknúť si.

    Čo sa mi vyslovene nepáči je nový color picker, v ktorom sa nedajú (aspoň som to neobjavil) manuálne nastaviť hodnoty farby – je to vyslovene iba picker, čiže si vyberiem nejakú farbu vizuálne, a nie podľa hodnôt ktoré mám napríklad už zadefinované. Čiže ak napríklad poznám RGB hodnoty farby ktorú chcem použiť, ale nemám hex kód, musím ísť do iného softu a tam si to “preložiť” (alebo použiť rgba(..)).

    Určite neskôr po pár týždňoch používania prídem na viaceré veci.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.