Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: software › Coda 2 – oplati sa?
- Toto téma obsahuje 5 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 rokmi, 8 mesiacmi od
Mišo.
-
AutorPríspevky
-
24. mája 2012 o 8:18 #86225
mcgianyÚčastníkZdravim, takze dnes je dostupna Coda 2 za „akciovu“ cenu 39.99E
Oplati sa podla vas kupit tuto appku? Ma niekto uz tuto novu verziu? Vdaka za akukolvek radu.24. mája 2012 o 19:48 #312570
martin_kubikÚčastníkÁno, za tú cenu ani neuvažuj. Rozpis nových featúr máš na webe, k čomu si sa už predpokladám dostal.
25. mája 2012 o 7:38 #312597
mrzoÚčastníkTestoval som vcera, kopec zaujimavych a pekne spravenych funkcii, ale ako celok to nie je dotiahnuta aplikacia. Na serioznu pracu sa (este) nehodi. Ako pisal @petiar na twittery – pokial sa chces citit ako betatester a este si za to zaplatit 40€, preco nie… Na otestovania si mozes stiahnut demo verziu z netu a spravit si vlastny nazor.
25. mája 2012 o 13:03 #312608
mcgianyÚčastníkdemo som skusal a tiez tam vidim par nedotiahnutych veci a obcasne pady. no nakoniec som sa rozhodol kupit … snad to casom doladia. Nerad by som potom za to daval tych 90 eur, ci kolko.
Na twiterri panicu bolo kopec tweetov, tak uvidime kolko bugov maju nahlasenych a kolko dopracuju. Snad bude patch uz coskoro.25. mája 2012 o 14:05 #312609hatto
Účastníkskusal som demo, lebo som vahal ci kupit ci nie, ale pride mi to uz prekombinovane. nevravim ze su to zle ficurky ale je to… neviem.. ostavam pri bbedit :)
26. mája 2012 o 14:25 #312694Mišo
ÚčastníkKeďže je to v podstate úplne nový softvér, je jasné že tam budú bugy. Ale Panic nie je tá firma, ktorá by to ignorovala – svedčia o tom tisícky zodpovedaných tweetov, a aj dobrá históriu updateov predošlých verzií ich softu.
Z pohľadu web developera si myslím že sa Coda 2 oplatí z viacerých dôvodov. Pre mňa skvelou vecou je zabudované MySQL rozhranie – doteraz som používal Navicat, ktorý má síce iné výhody, ale je pohodlnejšie mať všetko poruke v jednej aplikácii.
Perfektne je prepracovaný FTP manažér, ktorý má teraz dva stĺpce čiže vľavo lokálne súbory a vpravo server (alebo ako si to nastavíte), plus teda je záložka Files podobná pôvodnému manažérovi v pravom sidebare, tu ma trochu vyrušuje že musím otvárať súbory dvojklikom, keďže som bol zvyknutý na single-click.
Nie som si celkom istý tými obrázkovými tabmi, možno to chce iba zvyknúť si.
Čo sa mi vyslovene nepáči je nový color picker, v ktorom sa nedajú (aspoň som to neobjavil) manuálne nastaviť hodnoty farby – je to vyslovene iba picker, čiže si vyberiem nejakú farbu vizuálne, a nie podľa hodnôt ktoré mám napríklad už zadefinované. Čiže ak napríklad poznám RGB hodnoty farby ktorú chcem použiť, ale nemám hex kód, musím ísť do iného softu a tam si to „preložiť“ (alebo použiť rgba(..)).
Určite neskôr po pár týždňoch používania prídem na viaceré veci.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.