Čo sa deje so SAFARI ?!

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Čo sa deje so SAFARI ?!

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101359
    Mac-Atsch
    Účastník (Participant)

    Začínam byť z toho na nervy… buď sa mi nainštalovalo nejaké rozšírenie ktoré neviem vypnúť, alebo je to vírus… ale pri bežnom používaní Safari sa mi zobrazujú takmer pri každom načítaní stránky nejaké kontextové reklami a otvárajú sa mi na pozadí nové oká s webstránkami, ktoré sa snažia prehrávať nejaké reklamné video a brzdia mi tým celý systém…zakaždým ich musím manuálne vypínať, aby som mohol fungovať ďalej… a ešte k tomu v bežných textoch na webstránkach sa mi farebne zvýrazňujú niektoré slová, alebo len ich časti a keď nad nimi len prejdem kurzorom, tak už otvárajú nejaké kontextové okienka s odkazmi na nejaké iné stánky… no proste… SAFARI JE V TOMTO STAVE VIAC NEPOUŽITEĽNÉ! Pokusne som otvoril Firefox a ten mi takéto veci nerobí… Safari som mal rád… ale toto ma normálne núti ho doslova nenávidieť, až ho mám chuť komplet odinštalovať… Emócie takéhoto druhu som pri Macu nezažil od kedy ho používam a to je už snáď 10 rokov (rôzne stroje samozrejme, nie stále ten istý :) )
    Poraďte mi prosím ako si mám vyčistiť Safari… alebo to majú všetci a nikomu to nevadí? snáď na to existuje nejaká zázračná klávesová skratka… ;)
    Vopred vďaka.

    #388888
    tono295
    Účastník (Participant)

    chod do safari preferences a tam si nastav : blokovať nežiaduce okná , alebo popup okná ,, pohrab sa trochu v preferences a bude to ok

    #388889
    tono295
    Účastník (Participant)

    preferences / nastavenia

    #388892
    fix
    Účastník (Participant)
    #388895
    vlado_bb
    Účastník (Participant)

    riesenie na tie nahodne zvyraznene slova by malo byt tu: https://discussions.apple.com/thread/6413205

    #395396
    Mac-Atsch
    Účastník (Participant)

    tvlado_bb vdaka za tip na tie nahodne zvyraznene slova. Pomohlo to.

    Este keby sa niekto vyjadril k tomu aby mi pri hociakom nahodnom kliku neotvaralo kadejake spam stranky a budem spokojny… Nie je to v preferenciach. Mam blokovane vyskakovacie okna. Dokonca som si aj stiahol addblock a aj tak to robi dalej. Proste som z toho zufaly… Kto mi pomoze ma u mna pivo :)

    #395438
    culi7
    Účastník (Participant)

    mne sa zas stava ze safari mi z nejakeho dovodu nenacita stranky. Ako keby nebol NB pripojeni k internetu. Opat zacne safari fungovat az po restarte. Deje sa to niekomu?

    #395439
    gorky
    Účastník (Participant)

    prizivim sa.

    po upgrade na yosemite mi safari vyrazne spomalilo hlavne co sa tyka otvarania novych tabov. cca 1-2 sekundy trva kym otvori novy tab. nemate s tym niekto skusenost? je to dost pain. uz som aj skusal chrome, ale zvyk je zelezna kosela…

    #395445
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Rovnaký problém ako culi7, niektoré obrázky z cynickej obludy mi nechce načítať :-D , cez iPad v pohode.

    #395449
    Mac-Atsch
    Účastník (Participant)

    Som rád, že sa ozývajú aj yosemiťáci. Ja mám tento problém ale ešte pod Mounteen Lion :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.