Charging in not supported with this accessory.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Charging in not supported with this accessory.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77142
    Stan D
    Účastník (Participant)

    Nazdar, takže mám nasledovný problém. Mám iPhone 4 pripojený cez USB ku kompu keď ho nabíjam.
    Tou istou nabíjačkou si dobíjam i starší iPhone 3G /už dlhšiu dobu/ no pred cca dvoma dňami mi začala vybiehať správa: Charging in not supported with this accessory // Dobíjanie s týmto príslušenstvom nie je podporované.
    V strede obrazovky, kde obyčajne býva pozadie vybieha žltý trojuholník s výkričníkom. Skúšal som googliť a jediné čo som našiel bolo, že uživateľ akýmsi spôsobom vystavil iPhone vode a tým znefunkčnil nabíjanie.

    Mne sa nič z toho zatiaľ nestalo /našťastie/, iP4 ide nabíjať v pohode cez zástrčku… vypisuje mi to len akonáhle ho chcem nabíjať cez USB. Taktiež mi funguje nabíjanie starou nabíjačkou z iPhone 3G bez problémov.

    Skúšal som restore no neustále to vybieha…a ešte treba spomenúť že pred dvoma dňami som nainštaloval 4.3.2 update, tak netuším či toto môže byť príčinou problému…

    Mali ste s týmto už niekedy problém ? Ak hej, ako ste postupovali v eliminácií tohto “problému”?

    //Edit na štvrtýkrát ho nabíja cez USB bez problémov… nechápem v čom je problém…

    Vopred vďaka za odpovede…

    #261356
    maiob
    Účastník (Participant)

    mne to nabehlo na IP4 raz, predtym na 3GS ani raz, mam ten dock original apple z noveho setu s hlinikovym dialkovym, mne ta sprava vyskocila raz zrusil som to a odvtedy nic zrejme som ho tam len nejako zle ulozil, mozno zly kontakt niekde a to iste mozno aj u teba

    #261358
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Nepouzivas nahodou USB hub?

    #261363
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    to je sposobene nedostatocnym/vysokym napatim. ako napisal eraserv6 problem moze byt v USB HUBe. Ostatne zariadenia si beru energiu potrebnu na napajanie iP a ten nedokaze pracovat s takym nizkym napatim. napajanie na iDevices je 5V pri 500-1000mA. 500mA dava USB na beznom PC. nove MB davaju tusim az 1,5-2A.
    Nabijacka dava 1A

    #261377
    afirrk
    Účastník (Participant)

    Mne to tiež robí… mám iphone 3GS a nabíjat mi ho chce len cez nabíjačku do siete… ale môj kábel vyzera ako po vojne mozno je to tym :D lebo mam MBP a ten by to mal zvládat cez USB… skús si niekde požičat kábel či ti to bude robit aj na inom, ak bude nabíjat tak máš poškodený kábel ako ja :D

    #261412
    miso13
    Účastník (Participant)

    mne toto robilo pri 3gs aj z compu aj zo siete – v rovnakom case. Niekedy to slo, niekedy nie. po cca 1-2 mesiacoch a nejakych update-och to prestalo. Neskor o pol roka sa situacia presne zopakovala. Teraz je pokoj, prestalo to samo.
    Skor mam pocit, ze je to zalezitost apple-u v mojom pripade a mozno aj v tom vasom.
    nabijacky mam origos samozrejme. Pri 3g sa mi to nikdy nestalo.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.