čestina na 10.6.2

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software čestina na 10.6.2

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 21 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    kristian Orsos
    Účastník (Participant)

tak sory ze som ta otravoval….. to paradox nemam exter wi-fi uz mi to je jasne…preco nejaku alternativu …nevies

firesky
    Účastník (Participant)

tam to síce je, že lokalizácia pre rôzne krajiny, a je tam uvedená aj česká republika, ale kad to nainštalujem tak sa nič nezmení… alebo to mám niekde prestaviť, alebo čo by som mal urobiť…. lebo pri inštalácií mi nedá ponuku, že čeština, tak už naozaj neviem….

paradox
    Účastník (Participant)

firesky ..netusim ja som to len nasiel nepouzivam lokalizaciu na ziadnom systeme ale predpokladam ze ked das leoparda do cestiny bude to asi cesky .. ozaj nemam ponatia ako to funguje

kristian orsos … co potrebujes robit s kismacom???

kristian Orsos
    Účastník (Participant)

uz nic ked nejde na airport extreme skusim live distro Slitaz-aircrack-ng a nepitaj sa ma co vies….xi

paradox
    Účastník (Participant)

kismac funguje ak ti teda ide o aircrack ale nie s apple wifi kartami no a ked sa takto pekne zabavas vyskusaj BackTrack linux

kristian Orsos
    Účastník (Participant)

zabavam ale nie zneuzivam ….pracujem teras po celej europe….takze tak….no pocul som o tom aj videl zdalo sa mi to troxen zlozite….sak uvidime…

kristian Orsos
    Účastník (Participant)

najlpsie bi bolo soft priamo na mac osx v emulovanom prostredi na macbooku jak su na tom programi na widle….?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 21 až 27 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.