Cena nefunkcneho APPLE CINEMA displaya 23′?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Cena nefunkcneho APPLE CINEMA displaya 23′?

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    yacomo
    Účastník (Participant)

caute,
    viete mi poradit kolko by mohol stat pokazeny apple cinema display 23? Vobec nejde zapnut.
    Vdaka za pomoc :)

raul
    Moderátor

mozno je len zdroj zly… treba to skusit dat opravit, aby si vedel zavadu…

yacomo
    Účastník (Participant)

Ja len potrebujem zistit cenu, aby som to mohol odkupit z firmy ;). A potom si to skusim sam opravit :)

jigga1411
    Účastník (Participant)

sak ale cena zalezi od toho co je konkretne pokazene.. ked ti odisiel cely panel tak to bude draha oprava… ked je to „len “ zdroj tak este ok…. to je ako ked sa ti pokazi auto mozu to byt sviecky ale moze to byt aj palivove cerpadlo. chapes….treba dat do servisu co s nim je a uvidis…inak ti cenu nikto nepovie.

yacomo
    Účastník (Participant)

Juj, ja len potrebujem povedat vo firme, po com idu taketo pokazene monitory, aby vedeli cenu za aku to maju predat. Jasne, ze chcem, aby to bola cena co najnizsia… A ja si ho doma skusim opravit, alebo cez servis…
    Dajme tomu, ze to je neopravitelne. Kolko by to mohlo stat?

Anonymný
    Neaktívny

ja som jeden nefunkcny lcd 19″ wide nasiel v zbere, nie apple. vzal som si ho, nesiel zapnut, vymenil 3 kondenzatory na napajacej doske a mam funkcny lcd za 1.70 eur. kolko ma hodnotu acd, ktory nefunguje? 0 eur. ;) to je realna hodnota nefunkcnej veci.

Lens
    Účastník (Participant)

Ako ak by som ho mal kupit nefunkcny len tak na stol ako dekoraciu s tym ze sa ho nehodlam opravit tak nad 50€ by som asi nesiel

yacomo
    Účastník (Participant)

Tak monitor je uz doma. Cena 10€ :). Vyzera to na pokazeny adapter. Je niekto v okoli Sale, Nitry alebo BA kto ma funkcny adapter 90W alebo 150W? Potreboval by som to len vyskusat aby som vedel co mam zhanat…
    Vdaka

yacomo
    Účastník (Participant)

Prosim vas, nema niekto funkcny adapter 90W alebo 150W? By som dobehol a vyskusal display, aby som zistil co je zle.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.