Cena macbook pro 13.3 2,26Ghz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Cena macbook pro 13.3 2,26Ghz

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    filip114
    Účastník (Participant)

Dobrý deň asi najlepšie urobím keď vás požiadam o radu. Už dlho sa pozerám po notebooku a vždy som sa dostal na cenu minimálne 750 eur. Dočítal som sa tu, že za 900 eur sa tu dá zohnať nevybalený macbook( zatiaľ som taký však nenašiel). Preto by som sa chcel spýtať, za koľko sa dá asi tak zohnať hore uvedený macbook? pretože sa mi nepozdáva dať zań až 1200 eur v obchode keď napríklad v amerike je rovvnaká cena v dolároch. Ďakujem!

mike
    Účastník (Participant)

V Británii sa dá kúpiť úplne nový za tých 900 eur. No jediný problém je tam ísť…
    Ale ak pohľadáš na eBayi, tak určite nájdeš i niečo lacnejšie ako za 1200 € – teda myslím úplne nový s ročnou zárukou…

ViRPo
    Účastník (Participant)

Ahoj,
    tiez mam podobny problem, ale myslim ze 1090 nie je az taka strasna cena, staci ci vybavit papier o dochadzke (moze byt aj od niekoho ineho som sa pytal ;P ale msi mat 18 alebo viac rokov).
    myslim ze maczone k tomu dostanes aj puzdro cca. za dvadsat euro zdarma
    a predsa dva roky a zaruka u apr je predsa nieco viac ako ked kupujes s ebay

Xfire
    Účastník (Participant)

v anglicku lindyne je firma ktora je aj na ebay… elektronik king.. ja som odtial kupil notebooka stal 760libier.. je to obchodnik ktory nosi tovar z USA takze vsetko je ovela lacnesjie.. treba hlavne kupit potom EU redukciu.. ak trafis dobre ked nieje ziadny sviatok tak cez rainayr kupis za par eur letenku, napr na 1den… akurad cesta z lestiska do londyna stoji okolo 20euro ale to uz je aj spiatocna… akurad zaplatil par libier za metro z tej firme a hned to vies kupit… takto znamy siel tiez, kupil letenku , letel skoro rano.. predobedom bol uz v londyne… vecer mal let naspet na svk a celkova cesta ho vysla okolo 920euro… takze mozes si spravit aj vylet :P

raviola
    Účastník (Participant)

Xfire : No cesta za 920 euri… Kua to je dost draha cesta :)))))))

Anonymný
    Neaktívny

s tym ze si musi dokupit redukciu a ma len rocnu zaruku a kopu starosti spojenych s tym(myslim to cestovanie) a dalsia vec, ma americku klavesnicu, co nie kazdemu vyhovuje.

wlamik
    Účastník (Participant)

a ked sa ho bude chciet zbavit, vzdy sa tazsie predava

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.