Boot Camp

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Boot Camp

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Bodakrecords
    Účastník (Participant)

Zdravim viete poradit, chcem si nainstalovat win cez boot camp,pri prvom restarte by mala nabehnut instalacia win ale mne da ciernu obrazovku a vypise ze ,,Select cd-rom boot type,, a na vyber je 1 a 2 ale bohuzial mi nefunguje absolutne klavesnica pri tomto stave takze neviem co mam stlacit.

Adela
    Účastník (Participant)

Ahoj.. Neviem ti poradiť bohužiaľ ale nevedela by si mi ty alebo niekto iný poradiť? Ked si zapnem MAC tak mi ukazuje na čiernej obrazovke: no bootable device — insert boot disk and press any key.. Vie niekto co to znamena? Čítala Spm ze to súvisí s tym kto si chce dat Windows na MAC. Ale ja som NIKDY neskusala nic inštalovať tak preco mi to ukazuje?? Nechápem.. Viete mi pomôcť ? Surnee! Dakujem.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ja budem s bootcampom v tejto teme tretia lama ktora potrebuje poradit :D Nahodil som windows 7 cez bootcamp, co ma ale hneva je to ze pri starte sa ma to neopyta a stale mi automaticky spusta win. Takze restart lebo samozrejme zabudnem a vybrat si cez alt os x. Chcel by som vediet ako to nastavit inac. Druha vec ktora ma trosku prekvapila je ta ze po instalacii win7 a bootcampu sa mi spomalil aj os x. Start je omnoho pomalsi ako predtym. Mam OS X Mavericks, na bootcamp som dal 30GB kde som nahodil Win7 Ultimate x64.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Bodakrecords: mne tiez neslo nainstalovat ale hlasilo nieco ine. Skusil som ine instalacne medium a uz to slo.
    Adela: nooo tak toto bude asi nejaky problem s HDD. Skus pri starte podrzat klavesu alt a spustit mac. Ci to ho vobec ukaze.

mathyk
    Účastník (Participant)

to MoRFi: defautný systém si nastavíš: Systémové nastavenia – Štartovací disk.

mathyk
    Účastník (Participant)

to Bodakrecords: neuškodilo by napísať na aký hardvér sa pokúšaš nahodiť ten win. Inštaluješ win s DVD? Robil som to minulý týždeň na MBPro 13″ mid 2010 a nemal som problém.

MoRFi
    Účastník (Participant)

mathyk: diik, nastavene. k tomu spomalenemu chodu sa nevies vyjadrit?

mathyk
    Účastník (Participant)

mám ešte pôvodný HDD, takže bootovanie bolo pomalé aj pred boot campom – myslím že sa to už nijak viac nespomalilo.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.