BMW X5-Ipod nano 6g

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Autor
    Príspevky
  • #87121
    Roman24
    Účastník (Participant)

    Chcem sa opytat vedeli by ste mi niekdo pomôct z prepojenim tychto dvoch zariadeni…Myslim to tak že či sa da prepojit tieto dva zariadenie napr. pustim hudbu cez ipod a hra mi v celom aute :)
    Vopred Ďakujem za odpoveď ;)

    #317593
    Benne
    Účastník (Participant)

    urcite da, skor zalezi ci tvoje radio podporuje iPod… ked napises BMW X5, moze to by 10 rocne auto co to mat nebude, alebo brand new, ktory to s velkou pravedpodobnostou bude mat. takze treba si zistit, pripadne zohnat kabel na prepojenie radia s ipodom. vela najdes tu : http://www.google.com

    #317596
    Drevoplech
    Účastník (Participant)

    Ak mas na radiu USB port, tak by to malo fungovat… proste tam zapoj ipod cez klasicky Apple USB kabel.

    #317605
    Roman24
    Účastník (Participant)

    okej dakujem skusim sa stym pozabavat ešte…čo sa tyka modelu jedna sa o 2011 model.

    #317606
    Benne
    Účastník (Participant)

    asi si zle pochopil, ide skor o to radio ako rocnik, checkni to a uvidis ;) ked tak v BMW ti poradia urcite ! ;)

    #317616
    raul
    Moderátor

    prepojis to urcite. Staci mat v aute aux vstup a cez normalny 2.5(3.5)mm kabel ti to bude hrat v celom aute. Ak by si chcel ale napr ovladanim na volante ovladat hudbu v ipode, musis to prepojit cez apple usb kabel – to radio musi mat nejaky iPod kit – to sa presvedcis tak, ze sa pozries najcastejsie pod opierku sofera v strede, alebo do toho ulozneho “kufrika” pred sedadlom spolujazdca.

    Ak tam nic take nanajdes, este to nemusi znamenat, ze to tvoje auto nepodporuje – treba ist do mbw a spytat sa na to, mozno ti chyba len kabel a ten ti za par eur daju..

    #317617
    iTuxx
    Moderátor

    Ked uz ja viem prepojit favorit s iPodom a iPhonom, tak bavorak to musi vediet tiez. Pouzivam AUX – > 3,5mm jack.

    #317664
    Roman24
    Účastník (Participant)

    Spojil som to klacisky 3,5 mm jack…všetko ide tak ako ma :) Čo sa tyka radia tak tam mam to zakladne ale AUX mam v operadle na ruku… ;) Ďakujem za pomoc

    #317678
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Roman, nemas tam pri AUX in aj USB? Lebo viem, ze BMW ma podporu Apple zariadeni a daju sa ovladat aj na volante, ci s iDrive

    #317733
    bawy
    Moderátor

    No nevidel by som to až tak ružovo, myslím že keby mal v aute aux, tak si s tým poradí aj bez vytvárania témy…ak ale nemá AUX, nemá USB, a jeho rádio ani nemá možnosť aux nejakým spôsobom napojiť tak ako moje auto a to rádio je vstavané…sú len 2 spôsoby, a to 1) premostiť FM modulátor cez anaténový vstup a káblom napojiť zariadenie, s relatívne kvalitným zvukom + popisom skladieb vo forme RDS, alebo kúpiť hocaký FM transmitter..a to už je potom na nič celé :/ toľko môj zážitok, a snáď tá X5 na tom bude lepšie.

    #317734
    AdamKayser
    Účastník (Participant)

    Ja napriklad zas v mojom aute nepripojim ipod cez normalny usb kabel. Musim mat kabel, ktory v seate stoji cca 80€ a z ipodu je vyvedeny usb aj aux kabel a treba obidva zapojit. Jedine potom iba cez aux ale to je podla mna na nic.

    #317740
    raul
    Moderátor

    adam: ak tam je sachta resp. port USB, to este neznamena, ze to podporuje iPod a iPhone. To si treba zvlast overit. Dnes to ale vacsina aut ponuka – preco asi :))

    Takze aj to iZariadenie ma bluetooth, tak casto krat tak, ak ma auto pripojenie pre iZariadenie, tak cez kabel (dock connector to usb), ak ma usb vstup, tak cez sluchadlovy vydtup z iZariadenia, ak ma iba prehravac na kazety :) tak cez vystup sluchadlovy do kazety s kablikom (http://ak.buy.com/PI/0/500/217586904.jpg) a ked nema nic, tak jedine fm transmitter, ktory je dost na nic riesenie.

    ALEBO, samozrejme, o probleme povedat v servise a za par stoviek to mate super spravene, este aj Parrota vam daju na telefonovanie, ak chcete :)

    #317746
    karci
    Účastník (Participant)

    Transmitter ako transmitter. Donedavna som ich vsetky povazoval za hlupe riesenia. Ale kamos mi ukazoval nejaky vypichnuty, a ten hral naozaj slusne. Kvalita sice nebude ako cez usb/jack, ale clovek ani nerozozna ze hra transmitter. Treba poskusat a vybrat spravny.

    #317762
    raul
    Moderátor

    no tak link na ten vypichnuty, kamo :)

    #317766
    AdamKayser
    Účastník (Participant)

    No podporuje ipod urcite, ale kabel nestaci origo co je k ipodu, ale takyto treba http://www.ebay.de/itm/SEAT-iPod-iPhone-AUX-Adapter-Kabel-wie-000051785B-/110665072068
    Predtym som nikde taky nevidel :D

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 15 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.