Bateria Macbook Pro 13 2,53 GHz

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Bateria Macbook Pro 13 2,53 GHz

• Toto téma obsahuje 10 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years od ivan.m.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    slavcomirko
    Účastník (Participant)

Nenasiel som podobnu temu, tak keby nahodou existovala, tak ma nekamenujte. Viem ze bateria straca svoju kapacitu, ale ze by po tyzdni notebooku zapojeneho v elektrike stratila 5 %? Je to bezne? Ako drzi bateria Vam?

wbear6
    Účastník (Participant)

apple pouziva litiovo polymerove baterie, a tie maju radi ked ich obcas pouzijes :) Skus par cyklov. Mne sa takto bateria kolise uz dlho medzi 98-102% :)

slavcomirko
    Účastník (Participant)

trosku som to napisal ako madar, ked sa bateria nabije na 100 % zmeni sa status na charged. A priblizne po tyzdni bateria nema 100 % ale 96 – 95 %….

wbear6
    Účastník (Participant)

aj to mi robí, ale myslim ze je to tym ze obcas ked macbook presuvam tak ho vytiahnem na par sekund zo siete a ked ho zapojim naspat tak sa macbook nedobije tak myslim ze je to preto aby bateria zbytocne nenabiehala cykly. Ale to je moj cisto laicky nazor.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

To hej, bateria v macbookoch sa nabija az po 95 % percentach, prave tomu, aby nerobilo zbytocne nabijania … ale neviem, ci to nie je naozaj kratka doba tych 5 % a tyzden

iggi
    Účastník (Participant)

to ho vypinas ci len uspavas?

Manarez
    Účastník (Participant)

ja mam stale 100%. presne tvoj model. 13.3″; 2.53; 4GB RAM. MB davam len do spanku, nabijam az ked je bateria na 5%.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

No praveze ho uspavam, to akoze pri uspavani berie bateriu? Aj ked je zapojeny v el. sieti?

Anonymný
    Neaktívny

je to normalne, ked mas mb v sieti, tak baterka je neaktivna. takze sa vybija, ja to mam tak isto.

slavcomirko
    Účastník (Participant)

toto som chcel pocut :) Je to normalne :D Vedel som, ze bateria je neaktivna a ze sa postupne casom vybija :) Ale az takou rychlostou

ivan.m
    Účastník (Participant)

5% za tyzden nie je vela

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.