Azureus-mdimport problem? [Vyriesene?]

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Azureus-mdimport problem? [Vyriesene?]

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #57168
    LackoB
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    o Azureuse sa tu uz pisalo vela, nepouzivat atd. Ja som si zial zvykol na neho a nijaky rychlejsi torrentovy klient som nenasiel, hlavne, tie lepsie (privatne) stranky mnohych klientov nepovoluju. Azureus mi slape perfektne, ale obcas sa zblazni, o tom som uz tiez pisal, a zerie mi strasne vela procesora, a ventilator sa mi potom toci ako blazon a nie a nie to prestat. Ak nieco taham celu noc tak sa to toci na 5000 otacok celu noc. Nepaci sa mi to.

    Chcel som teda zistit, ze co mi zerie tak vela procesora, tak som nazrel do Activity Monitor a tam to bol nie Azureus ale mdimport.

    Co je vlastne mdimport? Je to spotlightove indexovanie. mdimport mi zerie 80-90% procesora a ked ho v Activity Monitore vypnem o par sekund je nazad a nazad a nazad a az na piaty krat fakt zmizne, ale iba do minuty ci dvoch kym nie je znova nazad. Ako ho zabit?

    Hladal som vsade, odporucaju preindexovat disk, alebo vonkajsi disk (taham na vonkajsi disk) ci inu zlozku, nuz skusil som vsetko, vsetucko, nepomaha nic, mdimport je tam do par sekund zasa a ventilator sa toci ako blazon.

    Skusal som restart, OnyX, automatizaciu v OnyXe, vsetko. Akonahle taham torrenty cez Azureus skor ci neskor sa ozve mdimport a sme tam kde sme boli. Je to tym Azureusom?

    Vie mi niekto poradit kde si to viem nastavit aby sa toto nerobilo?

    Vdaka za kazdu radu, musim bezat, mdimport sa znova hlasi o slovo.

    Caute
    LackoB

    Vypol som Azureus, spustil Onyx, vycistil vsetko. mdimport sa hlasi o slovo dalej. Pocitac sa ide zblaznit. Nemam zapnute nic iba Safari teraz ked to pisem. Nechapem co to je co sa deje.

    CITAJTE DALEJ!

    mdimport pokracuje cely cas! Spotlight sa mi indexuje odznova a odznova a odznova. Nepomaha Disk Utility ani OnyX. Spotlight mi vypadava cely cas, raz ide, raz nejde. Keby mi niekto vedel poradit budem velmi vdacny.
    Caute a sorry ze tu dopisujem veci, mozno to niekomu raz pomoze.

    PISEM DALEJ.
    Toto je roman na pokracovanie, neviem sa od toho odlepit. Tak som isiel do System Preferences>Spotlight>Privacy a vlozil tam moj HDD ako aj Externy HD. Indexovanie prestalo okamzite, ale Spotlight sa stal nefunkcny. O co vacsie bolo moje prekvapenie, ked som zapol Azureus a ten nenasiel cestu k suborom, ktore som mal seedovat a rovnako tak sa stahovanie nesmierne spomalilo! Takze som isiel nazad do System Preferences>Spotlight>Privacy a vybral som HDD ako aj Externy HD. Opat sa zacalo indexovanie, ale Azureus sa rozbehol. Co sa to deje? V diskusiach apple som nasiel PLNO ludi, ktori maju ten samy problem (bez zmienenia sa o Azureuse) a nikto ho zatial nevyriesil uspokojivo.

    VYRIESENE
    Oprava prav z CD-Tiger. System neukazoval nijaku chybu. System sa sprava trochu divne ale indexovanie prestalo. Divne myslim: napr. UnrarX ktory bol sucastou systemu velmi dlho sa ukazal ako aplikacia, ktoru som nikdy predtym nepouzil a system sa ma pytal ci som si isty ze ju chcem pouzit.

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.