AppStore

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    lubodo
    Účastník (Participant)

Zdravím chcem sa spytať,mam iphon 3G 8 GB.Mam vytvoreny učet v appstore,a zakupene aj aplikacie.Teraz si chcem kupiť iphon 4.Možem si tie aplikacie ktore mam v iphone 3G 8 GB stiahnuť aj do noveho Iphonu 4 ,ked sa prihlasim mojim heslom na novy telefon.V počitači nemam stiahnuty Itunes.Takže cez pocitač to nemožem spraviť.Vieťe niekto poradiť? Vdaka

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

na to aby si vobec prvy raz zapol iPhone POTREBUJES iTunes. Od iOS 5 to uz nebude potrebne.
    Co sa tyka aplikacii – ak ich raz zakupis tak si ich legalne mozes nainstalovat na vsetky svoje iOS zariadenia bez dalsich poplatkov. Kedysi to bolo obmedzene na 5 kusov, naposledy ked som cital Licencne podmienky tak sa tam uz ziadne cislo nespominalo tak predpokladam ze je to neobmedzeny pocet zariadeni.

miskosvk
    Účastník (Participant)

ano mozes, v appstore v phone uvidis „purchased‘ a tam mas vsetky aplikacie ktore si pod danym uctom zakupil a mozes rovno stahovat. Rada je vsak, ak si nainstalujes predsa itunes, cez kabel vsetky tvoje apps z phone a do noveho dostanes ovela rychlejsie ako keby si ich znova stahoval / instaloval / … a samozrejme kolega vyssie ma pravdu, novy iphone musis aktivovat v itunes, alebo ti to mozno spravia na predajni, ak budu mat moznost/ochotu – ale netusim preco sa tomu tak branis, ved to nemusis pouzivat stale ;)

lubodo
    Účastník (Participant)

Takže na novy Iphon sa možem prihlasiť „starými prihlasovacím menom“ a možem si to opetovne bezplatne stiahnut.Hej

ericek.111
    Účastník (Participant)

ano, tak to je.

lubodo
    Účastník (Participant)

vdaka

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.