AppleTV 3 – Dolby Digital

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes AppleTV 3 – Dolby Digital

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    modemw
    Účastník

Ahojte, chcem sa vas spytat vsetkych uzivatelov apple TV ci nepocituju problemy s tym, ze pri pozerani filmov nemaju priestorovy zvuk.
    Konkretne: mam repraky logitech z-5500, ked napojim mac tak ide krasne priestorovy zvuk, vidim na displeji „DD Digital“, ked to vsak napojim na apple TV a prehram cez to, tak vidim len „DDPLII“, teda len akysi upmix na strane reprakov. V menu audio & video mam nastavene DolbyDigital na „on“ namiesto „auto“ ci „off“.
    budem vdacny za hocijake rady.

mk01
    Účastník

ak to pustas cez AirPlay, ten je iba 1080p a 2ch audio.

ak chces DD, musis ist nativne z AppleTV

Viliam Kanovits
    Účastník

presne tak, cez AirPlay ide len 2ch audio. Mozno nejakym jailbreakom alebo nejak tak by sa dalo nieco ine ale neviem o tom. Ako pustas cez mac aby ti sli DD? Ja mam sice receiver Yamaha a skusal som cez opticky kabel ale nejako to neslo.

modemw
    Účastník

Ano, ja to spustam nativne cez apple tv, ale aj tak mi to ide len upmixovane na dolby pro logic, ale nie nativne dolby digital.

modemw
    Účastník

problem je vyrieseny. Chyba bola v tom, ze samsung telka nepustala do reprakov cez toslink dolby-digital zvuk, ked som to napojil priamo z appletv do reprakov tak uz to islo ok.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.