Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Apple Watch Ultra 2 neukazuju zemepisnu dlzku a sirku
- Toto téma obsahuje 7 odpovedí, 5 hlasov, a bola naposledny upravená pred 1 týždňom, 3 dňami od
maximilian rezo.
-
AutorPríspevky
-
28. septembra 2023 o 22:15 #1463964
NiTr3oXÚčastníkDobry den,
moje nove Apple Watch Ultra 2 vobec neukazuju zemepisnu dlzku a sirku. Nadmorska vyska, kompas aj vsetko ostatne funguje, ale namiesto zemepisnej dlzky a sirky tam mam iba prazdne ciarky. Lokalizacne sluzby mam pritom nastavene dobre. Neviete mi niekto prosim poradit kde by mohla byt chyba ? Dakujem16. októbra 2023 o 11:47 #1464071
DžestroÚčastníkAhoj mám ten istý problém , nechce mi zaznačit ani body na trase. Hodiny som odniesol do servisu. Dam vedieť čo som vybavil.
19. októbra 2023 o 11:17 #1464174
DžestroÚčastníkHodiny boli vyreklamované,ale nič sa nevyriešilo , body v apke kompas sa nedajú naďalej zadávať ani ich nezobrazuje.
19. októbra 2023 o 12:48 #1464176
DžestroÚčastníkJedine čo mi z toho vychádza je fakt
že treba mať e-sim v hodinkách ,aby sa dali zobrazovať a zadávať body na trase v apke kompas. Bohu žiaľ na Slovenku nie je podpora e-sim v hodinách.30. októbra 2023 o 14:44 #1464307
DžestroÚčastníkPo aktualizácii všetko funguje ako má 👍
27. decembra 2023 o 9:16 #1465051
Pihohoson PihohosonÚčastníkHodiny som odniesol do servisu. Dam vedieť čo som vybavil.
4. januára 2025 o 21:38 #1469850
benisfroms benisfromsÚčastníkJe zvláštne, že vaše Apple Watch Ultra 2 neukazujú zemepisnú dĺžku a šírku, najmä keď ostatné funkcie fungujú správne. Skontrolujte prosím, či máte zapnutú funkciu „Presné určovanie polohy“ pre aplikáciu, ktorú používate na GPS. Nájdete ju v nastaveniach -> Súkromie -> Lokalizačné služby -> Aplikácia (napr. Kompas). Tiež sa uistite, že hodinky majú dostatočne silný GPS signál – niekedy im môže prekážať hustá zástavba alebo uzavreté priestory. Ak problém pretrváva, možno by stálo za to zájsť do servisu. Rovnako ako technológia, aj zdravie si zaslúži profesionálnu starostlivosť. Ak hľadáte miesto s kratšími čakacími dobami, odporúčam https://zdraviemc.sk/ medicínske centrum v bratislave, kde sa o vás postarajú promptne a kvalitne.
10. júna 2026 o 13:55 #1472692
maximilian rezoÚčastníkToto isté som riešil na mojich Ultra pred nejakým časom a tiež ma z tých pomlčiek namiesto súradníc išlo poraziť. Chyba je našťastie len v blbo skrytom povolení pre GPS v systéme. Nadmorská výška a smer totiž využívajú vstavané senzory priamo v hodinkách, ale na zemepisnú šírku a dĺžku potrebuješ mať v iPhone v sekcii nastavenia, súkromie, bezpečnosť, lokalizačné služby povolené dve veci. Prvou je samotná aplikácia Kompas, kde musíš mať zaškrtnuté POCAS POUZIVANIA a hlavne zapnutý prepínač PRESNA POLOHA, a druhou vecou je položka Kalibrácia kompasu, ktorú nájdeš úplne na spodku lokalizačných služieb v sekcii Systémové služby. Mnoho ľudí to kvôli šetreniu baterky vypína, no práve toto blokuje GPS dáta pre hodinky, takže to stačí zapnúť, pre istotu reštartovať mobil aj hodinky a súradnice ti hneď nabehnú:)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.