Apple Announces Over Two Million iPhone 5 Pre-Orders in First Day of Sales

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Announces Over Two Million iPhone 5 Pre-Orders in First Day of Sales

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    enko
    Účastník

http://www.macrumors.com/2012/09/17/apple-announces-over-two-million-iphone-5-pre-orders/

pre zaujimavost:

iphone 4 – 600 000 kusov
    iphone 4s – 1 000 0000 kusov
    iphone 5 – 2 000 000 kusov

nemate niekto cisla od samsungu s3 ?

edit: este mi neda tu hodit prispevok od jedneho cloveka:

I love when people write comments like „worst iPhone ever“, „what were they thinking??“ and „bye iPhone, hello S3“ and then I hear news like this. Makes me smile :-)

JFK.
    Účastník

predať 23 iPhonov každú sekundu je pekné :)

sairik
    Účastník

pokial pamatam tak pocet predobjednavok na S3 bol 9 milionov, ale uz neviem za ake obdobie, ale urcite to nebol jeden den
    niekde som cital ze za prve 2 mesiace predali 10 milionov kusov :)

sairik
    Účastník

nasiel som nieco k cislam :)

Rekordními čísly se nedávno chlubil i Samsung. Tento korejský gigant ohlásil, že prodal 20 milionů telefonů Galaxy S 3 za 100 dní. Toto prohlášení je ale nutno poněkud korigovat. Během nedávného soudu mezi Applem a Samsungem se totiž ukázalo, že Korejci se chlubí počty přístrojů, které dosud leží v prodejnách a k ziskání statusu „prodaný přístroj“ mají ještě hodně daleko.

enko
    Účastník

dalsie spravy hovoria, ze pocet predanych ip 5 by mohol cez bliziaci sa vikend dosiahnut 10 milionov :) tak to som fakt zvedavy na oficial cisla za prve 3 dni, piatok sobota nedela

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.