App Store účty – Help

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes App Store účty – Help

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #78484
    Tomys
    Účastník (Participant)

    Čaute vospolok ,, potrebujem poradiť. Na iPhone 4 bol použitý najprv jeden účet , ktorý mal aj kreditku vyplnenú a stiahlo sa iba pár aplikácií. Potom som dal účet druhý a aplikácie stiahnuté prvým účtom som zmazal, väčšinu , posťahoval som apps druhým účtom a teraz mi prichádzajú aktualizácie ale pýta ma heslo k prvému účtu kde bola aj kreditka.Pýta heslo aj pri apps ktoré sú FREE .. dá sa nejako natrvalo zmazať prvý Apple ID aby mi nepýtalo heslo prvého účtu keď mám nastavený účet druhý ? :/

    #270137
    iMartin
    Účastník (Participant)

    Heslo pyta kvoli tomu, ze este mas niektore aplikacie na ten ucet v iPhone a zrejme si ich chcel updatovat. Pri kupovani novych, si vies aktivny ucet menit v aplikaci App Store uplne dolu.
    Ak ti ponuka updaty aplikaci, zisti ktore chcu heslo k predchadzajucemu uctu (updatuj po jednom, nie naraz) a tie z telefonu zmaz a pripadne stiahni na novy ucet (ak su free). Potom by uz to heslo pytat nemalo.

    Daj vediet.

    #270142
    Tomys
    Účastník (Participant)

    Vďaka asi to už bude okej , len mám JB na iPhone a v App Store mi ukazuje aktualizácie aj na platené aplikácie a na tie pýta už účet ten prvý spomínaný ,, čiže s kreditkou.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.