- Toto téma obsahuje 35 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › App Store Itunes 8
lalynko co keby som ti dal moj account kludne si mozes aj kupovat aplikacie mam tam neobmedzeny kredit :-)
taaak ale zas ja ti nebudem mínať…ja chcem len pár free aplikacii…ved ako chces mozes mi dať account
:-)))))
To bolo myslene ironicky samozrejme, ze tam nemam neobmedzeny kredit, len ktory zarobim. Takto poradil som ti az az si myslim a to, ze ti to nejde za to nemozem, ale ja som vytvaral nedavno mojmu otcovi, bratovi aj sestre a islo to. Otcovi som vytvaral dost nedavno (na jeho notebooku a nema mac). Ja mam svoj a ten ti samozrejme nedam a nebudem to ani na mojom macu riesit. Mam to nastavne iba pre mna a mam 7 stran aplikacii na iPhone a nechcem si to niak rozdrbkat. Musis skusat sam.
urobil som presne to čo si mi dal tú stránku CZ a vypísalo toto : You did not complete the entire form . Please enter your payment card number . The payment card expiration date you entered has already passed . Please enter a valid expiration date .
sak popytaj od oca kreditku tak ako som to urobil ja a mas to:-)
vidim ze tu su velky Slovenčinári :D
urobyl tuuuucna hrubka :-)
no jasné to sa ti povie
NEVIETE MI ZOHNAT NEJAKY FREE ACCOUNT ??? ALEBO JA NEVIEM CI SA TAM DA ESTE NEJAK INAK REGNUT
.
raul dakujem moc moc pekne….ide to…
som rad…
no raul a jak sa to inštaluje … pretože mi to uloží do aplikacii v Itunes ale ked tam že sync aplication tak mi vypise toto : you are not authorized for them on the PC
nikde v menu iTunes musis dat Authorize with this pc. Bo daco take…
Menu -> Authorize computer
už to je :) thx :)
ale na tvojom mieste by som aj tak trochu popracoval na vytvoreni si vlastneho uctu, resp. pozicaj si kreditku od nikeoho… gl