- Toto téma obsahuje 35 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 16 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › App Store Itunes 8
 raul.
raul. Macker2
Macker2lalynko co keby som ti dal moj account kludne si mozes aj kupovat aplikacie mam tam neobmedzeny kredit :-)
 LaLynko
LaLynkotaaak ale zas ja ti nebudem mínať…ja chcem len pár free aplikacii…ved ako chces mozes mi dať account
 raul
raul:-)))))
 Macker2
Macker2To bolo myslene ironicky samozrejme, ze tam nemam neobmedzeny kredit, len ktory zarobim. Takto poradil som ti az az si myslim a to, ze ti to nejde za to nemozem, ale ja som vytvaral nedavno mojmu otcovi, bratovi aj sestre a islo to. Otcovi som vytvaral dost nedavno (na jeho notebooku a nema mac). Ja mam svoj a ten ti samozrejme nedam a nebudem to ani na mojom macu riesit. Mam to nastavne iba pre mna a mam 7 stran aplikacii na iPhone a nechcem si to niak rozdrbkat. Musis skusat sam.
 LaLynko
LaLynkourobil som presne to čo si mi dal tú stránku CZ a vypísalo toto : You did not complete the entire form . Please enter your payment card number . The payment card expiration date you entered has already passed . Please enter a valid expiration date .
sak popytaj od oca kreditku tak ako som to urobil ja a mas to:-)
vidim ze tu su velky Slovenčinári :D
 Macker2
Macker2urobyl tuuuucna hrubka :-)
 LaLynko
LaLynkono jasné to sa ti povie
 LaLynko
LaLynkoNEVIETE MI ZOHNAT NEJAKY FREE ACCOUNT ??? ALEBO JA NEVIEM CI SA TAM DA ESTE NEJAK INAK REGNUT
 raul
raul.
 LaLynko
LaLynkoraul dakujem moc moc pekne….ide to…
 raul
raulsom rad…
 LaLynko
LaLynkono raul a jak sa to inštaluje … pretože mi to uloží do aplikacii v Itunes ale ked tam že sync aplication tak mi vypise toto : you are not authorized for them on the PC
 raul
raulnikde v menu iTunes musis dat Authorize with this pc. Bo daco take…
Menu -> Authorize computer
 LaLynko
LaLynkouž to je :) thx :)
 raul
raulale na tvojom mieste by som aj tak trochu popracoval na vytvoreni si vlastneho uctu, resp. pozicaj si kreditku od nikeoho… gl