App Store

Domov Diskusné Fóra Nezaradené App Store

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    stano66
    Účastník (Participant)

Nenajde sa tu dobry clovek, ktory by mi pomohol sa prihlasit na App Store? A este by som potreboval novy Adobe Flash Player… neviem ako si ten program mam dat do iPhonu 3GS.
    Dakujem :-)

R4d0sl4v
    Účastník (Participant)

Po prve Adobe Flash Player neexistuje pre iPhone a po druhe nainstalujes iTunes das registrovat a uz ides podla krokov :)

stano66
    Účastník (Participant)

Jak neexistuje, ked si dam jednu nemenovanu stranku a si chcem zistit nejake informacie a mi pise, ze si musim stiahnut Adobe Flash Player…

odklizec
    Účastník (Participant)

To pise vzdycky, kdyz flash player neni v browseru (v jakemkoliv) detekovany. Tu hlasku pise primo ten flash, ktery se chtel spustit, ale nemel na cem. A iphone proste flash nepodporuje. Takze neni co stahnout ;) Stara historie. Ty ses o iphone dozvedel teprve vcera?

stano66
    Účastník (Participant)

no ja iphne ma len tyzden, takze este o nom pomaly nic neviem… ale bol by som rad, ak by ste mi pomohli a poradili co mam robit… :-)

odklizec
    Účastník (Participant)

No my ti radime ;) S flashem nemas co udelat, dokud se Steve nerozhodne, ze ho bude podporovat. A on se urcite nerozhodne, protoze se snazi protlacit html5, ve kterem ma Apple „spoluprsty“. S appstore jsi dostal radu vyse. Jen tak pro jistotu, bez platebni karty, schopne platit na internetu, to nepujde!

stano66
    Účastník (Participant)

V App Store je program, ktrory sluzi na pozeranie televiznych stanic… Staci ked si ho len stiahnem, ci budem este k tomu nieco potrebovat, aby mi to islo??

stano66
    Účastník (Participant)

link mi neide…

tomasno1
    Účastník (Participant)

@t6mas: :-D

@stano66
    : registracia na AppStore bez platobnej karty najdes napr. na http://theblog.thatrocked.com/2010/02/registrace-na-itunes-store-bez-platebni-karty/
    Namiesto CZ store si vyber slovensky. Ak chces aj aplikacie, ktore nie su free tak namiesto none vyber typ karty.

piggee
    Účastník (Participant)

bude tento komix chodit aj na pokracovanie? :)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.