Aplikacia na stemnenie obrazovky pod aktivnou aplikaciou…

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Aplikacia na stemnenie obrazovky pod aktivnou aplikaciou…

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #65748
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Kedysi som mal stiahnutu free aplikaciu, ktora dokazala stmavit (dim) obrazovku pod aktivnou aplikaciou. Malo to sluzit hlavne na zvysenie sustredenie na konkretnu aplikaciu najme pri pisani alebo citani. Neviem ju teraz najst ani nic podobne tak ak by niekto nieco podobne poznal… Dik.

    (Nie je to BlackOut, Nocturno, ScreenShade ani SmokeScreen)

    #182229
    naconazov
    Účastník (Participant)

    uff pametam si ze som to nainstaloval tak 2 roky dozadu ale zdala sa mi to dobra blbost…, viem ze mi to robilo problemi na leopardovy, tusim to bolo robene pre tigera. inac tusim sa to tu raz spominalo na fore ale tiez to bolo pekne davno, sorry ze som nepomohol ale nepametam si ani ja

    oprava neni to nahodov FocusLayer

    #182237
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Dik. Nie je to sice ono (sa neda ani stiahnut), ale cez nu som sa dostal k Doodim (nefunguje dobre pod Snow Leopardom) a cez Doodim k Isolator-u (http://willmore.eu/software/isolator/). Neviem ci to je ta aplikacie co som mal ale ma presne tie funkcie co potrebujem a funguje.

    #182241
    ivan.m
    Účastník (Participant)

    Podla mna staci aby si nemal plochu tak vyraznu, ludia si davaju vselijake ‘papagaje’ ako plochu, ale stary Tiger background je na sustredenie najlepsi. Tiez som si vsimol ze mi okolie okna obcas vadi, ale neboli to ostantne okna aplikacii ale plocha, odvtedy mam Tiger pozadie.

    Nebude toto tvoj problem?, je pekne mat farebnu plochu ale rozptyluje to.

    Ludia na windowse taky problem nemaju, oni maju kazde okno maximalizovane aj ked maju 24″ monitor a citaju web siroky 800px zarovnany nalavo.

    #182243
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Nie moj obrazok na ploche nie je problem. Pouzivam to len pri citani e-bookov, menej sa unavia oci. A pomaha to aj ozaj sustredit sa len na text. A len tak mimo temy stary Tiger background ak si ho dobre pamatam (take surrealisticke modre pozadie?) je prilis svetly na moj vkus. Momentalne mam jedno zo standardnych pozadi v 10.5 – taka zelena trava – zistil som ze zelena ma proste upokojuje…

    Inak tema sa moze zamknut, myslim, ze nema zmysel po najdeni vhodnej aplikacie cokolvek sem dopisovat.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.