Aplikacia

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Aplikacia

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Daxisko
    Účastník (Participant)

Caute,
    ked som si kupil navigaciu (Sygic) a mal som ju na dvoch iphonoch, z toho jeden som predal a kupil si novy tak teraz uz sa to rata ako keby som ju mal na 3 iphonoch cize kebyze dam tu navigaciu este na jeden iphone tak sa mi znnova odrataju peniaze za aplikaciu nie ? d.

inspektorko
    Účastník (Participant)

Aplikacia je kupena na nejake Apple ID, a k nemu je priradena.Mozes ju opatovne stahovat kolkokrat chces.
    Dokonca ju moze pouzivat aj Tvoj kamarat v pripade , ze sa prihlasis na jeho zariadeni pod svojim Apple ID a stiahnes ju z purchased, potom sa samozrejme Tvoj kamarat prihlasi naspat pod svojim Apple ID.
    Ma to len 1 chybu: ked pride update aplikacie, bude si na kamosovom zariadeni pytat Tvoje heslo k Apple ID, pokial mu ho nedas, updatovat sa nebude dat, ale aplikaciu moze pouzivat samozrejme nadalej.

Daxisko
    Účastník (Participant)

ale neni to hovadina ? ja som pocul ze je to limitovane na 3 zariadenia hoci pod tym istym ID… teoreticky by som sa mohol zlozit s piatimi kamosmi na 1 aplikaciu a este by som aj zarobil…. ci?

suley
    Účastník (Participant)

nie je to hovadina, je to tak.

a preco by si na tom mal zarabat?

shadower
    Účastník (Participant)

tak ak im das heslo na svoje ID na update …
    mozno sygic ma nejake obmedzenie …napis im …a ci sa da ked tak zariadenie deautorizovat ak sa tam uz navigacia nepouziva

Daxisko
    Účastník (Participant)

ok diky chlapi

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.