Aký SSD do iMac 27 Late 2013 (14,2)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Aký SSD do iMac 27 Late 2013 (14,2)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    mani
    Účastník (Participant)

Mam možnosť kúpiť za výbornú cenu IMAC 27″ I5 3,2/8GB/1TB(No FusionDrice) GT 755M 1GB. No moja otázka teda žiadosť o radu je:

AKÝ SSD DO iMACu AK –
    1) nechcem nahradiť žiaden disk ale pridať do PCIe zbernice ďalši (trochu mi niesu jasné možne modely a kde ich za rozumnú cenu kúpiť, respektive ako rozoznam že to SSD je to čo mi pôjde),
    2) chcem nahradiť povodný 3,5″ HDD model,
    3) chcem a neviem či je to možné pridať SSD 2,5″ SATA3 a ponechať aj pôvodný funkcný 3,5″ HDD.

Nebazírujem na MAX rýchlosti SSDčiek skor cena vz. výkon.

PS: Uprade, pridanie SSD do iMaca 27 mid 2010 mám úsmešne za sebou takže niesom až taký začiatočník.

Díííííík moc za komenty k veci.

MANI

jigga1411
    Účastník (Participant)

Na tvoje otazky ti sice neviem presne odpovedat no dobre by som si pozrel videa kde sa HDD vymiena. OD 2012 modelov je sklo nalepene a nie na magnetoch. Ak pri odlepovani poskodis ciernu vrstvu na rame nebude to vyzerat pekne po opatovnom zalepeni.

Ak by sa ti to vsak uspense podarilo a si niekde z okolia BA tak by som sa ta na par veci rad opytal :)

cecuch
    Účastník (Participant)

Možno to pre teba nie je prijateľné, ale neskúšal si rozmýšľať aj nad zapojením ssd v brackete cez thubderbolt? Zo zadnej strany ho už len pripevnis a nemusíš rozoberať iMac. Niekde som to už čítal ako dobrú alternatívu.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.