Aký iPod touch si mám vybrať?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Aký iPod touch si mám vybrať?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Príspevky
  • #70845
    Tomaxko
    Účastník (Participant)

    Zdravím, chcel by som sa opýtať, ešte som nevlastnil iPod touch a chcle by som si ho zaobstarať, no neviem sa rozhodnúť, či si mám kúpiť 8GB alebo 32GB verziu, pretože je to tak či tak dosť peňazí. A preto sa chcme spýtať, či na bežné použitie 8GB stačí alebo nie. PRetože v MP3 prehrávači mávam tak 2GB hudby a to mi stačí a chcem mať v pamäti tak 2-3 filmy na raz viac netreba a chcem mať pravdaže množstvo programov a aplikácií, ktoré neviem koľko mi asi zaberú miesta. A teda vás prosím o pomoc, bude mi stačiť 8GB pri skromnosti alebo treba aspoň 32GB? Ďakujem

    #222100
    MooDy
    Účastník (Participant)

    8GB verzia, ktora je teraz dostupna, je len “okamuflovana” starsia generacia. 32GB verzia je plnohodnotna tretia generacia iPodu Touch. Na 8GB nebudes mat dostupne vsetky moznosti iOS 4 (napriklad zmenu pozadia domacej obrazovky). Na bezne pouzitie..to je relativne. Teraz maz 2GB, ale po case ta to moze “chytit” a nahonobis si viac. Ja by som aj kvoli tym funkciam isiel do 32GB verzie, ak teda nechces pockat na novy, ten by podla vsetkeho mal byt predstaveny v septembri a do predaja uvedeny o nieco neskor.

    #222101
    Tomaxko
    Účastník (Participant)

    TO s tými funkciami som počul , sú tam aj nejaké dôležitejšie rozdielne funkcie ako len zmena pozadia? A po druhé, nebude novší iPod Touch zase o niečo drahší?

    #222107
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Zmena pozadia je zarucene ta najstupidnejsia funkcia ktoru 3G ponuka…hlavny dovod preco ist do 3G je ovela vykonnejsi procesor, vyladenejsi hardware a az potom to pozadie, samozrejme :)

    #222108
    M@rtin
    Účastník (Participant)

    @macblogger Na druhu stranu, kto z nas majitelov iPhone 3G si nahlas nezanadaval, ked sme po vydani iOS 4 a naslednom hladani v nastaveniach zistili, ze z tapety nic nebude, vsakze?:)

    #222110
    macblogger
    Účastník (Participant)

    Ja nemam ani iOS 4 a nie este tapetu :D

    #222118
    pablos
    Účastník (Participant)

    No ja prave tiez cakam na novy Touch, dufam v radikalnu zmenu dizajnu a retina displej. Kamerky ma nezaujimaju, ale ked budu, tak sa mozno niekedy vyuziju. Skor by som namiesto nich prijal GPS. Ohladne dizajnu ale neviem, ci chcem aby mal zadok skleneny, ked sa tak krasne lahko rozbija alebo nieco special pre iPod touch, len dufam, ze nie chrom :)

    #222158
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    hlavne este niekto nespomenul asi najdolezitejsiu zmenu 8GB vs 16/32GB iPod Touch a to je moznost multitaskingu. 8GB to nevie.

    #222274
    Tomaxko
    Účastník (Participant)

    Sleepwalk3r, dík za užitočnú info :)

    #222277
    H1tM4nCoRp
    Účastník (Participant)

    alebo ešte lepšie, vykašlat sa na tač a kúpiť iPhone :)

    #222278
    Tomaxko
    Účastník (Participant)

    H1tM4nCoRp- Nad touto možnosťou som uvažoval, ale veľmi rýchlo som ju zamietol, pretože telefón a vec na hudbu ,filmy a net chcme mať oddelen, proste akýkoľvek telefón keď mám tak mi vydrží tak pol roka , maximálne rok. Čiže by som iPhone najskôr doškriabal a časom nechtiac zničil :D Ale keď budem mať ipod touch ten nemusím mať pri sebe stále a preto ho nezničím a nejakú tú dobu vydrží. A ešte k tomu iPhone je dosť veľký na to aby som ho nosil pri sebe vkuse vo vrecku, keďže používam dva telefóny, už aj bez toho je vrecko napchaté :) Ale hlavný dôvod je to že telefón má krátku trvácnosť u mňa, ale prehrávač atď. si uchránim omnoho dlhšie.

    #222288
    Bysto
    Účastník (Participant)

    Rozhodne si pockaj, za cca mesiac by mali byt predstavene nove iTouche a kto vie, co vsetko prinesu, ujo Jobs si vzdy prichysta nejaku novinku, o ktorej sa nikde nehovori. A ak by sa ti novy nelubil, tak mas stale ssancu kupit 3.g vo vypredaji

    #222319
    Tomaxko
    Účastník (Participant)

    Bysto, Máš pravdu dík za radu a pravdaže aj ostatným ďakujem , veľmi ste mi pri rozhodovaní pomohli :)

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.