Aky externy HDD ? 10/2009

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Aky externy HDD ? 10/2009

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Autor
    xRiCky
    Účastník (Participant)

.

otik007
    Účastník (Participant)

@igi-s – nesuhlasim s tebou v tom co si napisal „radsej rychlejsi disk (ssd) ako procesor“. Disk mozes vymenit kedykolvek ale CPU nevymenis. Ja by som SSD naku zatial este odlozil a radsej by som si dal rychlejsie CPU do MB.

moje 2 centy.

igi-s
    Účastník (Participant)

otik007 > Som opacneho nazoru. Je fakt, ze procesor sa vymenit neda. Ale vyhodou pre mna je, ze prave disk sa vymenit da. Zatial kupim 128GB alebo 160GB co najrychlejsi v dostupnej pre mna cene. O rok ho mozem predat a kupit vacsi/rychlejsi. S procesorom vsak uz nic neurobim. Ani v tom, ze by som ho upgradol alebo predal. Zdanlivo to nahrava Tvojmu nazoru, ale… Uz sme to tu riesili a na nete su porovnania/benchmarky medzi 2,26 a 2,53 GHz procesormi a pri tom cenovom rozdiele (kde sa mi zmesti rychly SSD) su tak zanedbatelne smiesne rozdiely v rychlostiach/casoch spracovanych uloh ze to podla mna za to nestoji. Naproti tomu vymena HDD za SSD je zatial podla vsetkych recenzii co som cital narast markantny (samozrejme podla pouziteho SSD disku).
    http://forum.www.www.macblog.sk/discussion/10214/2/kupit-macbook-pro-133-253-ghz-na-studentsku-akciu-co-radite/#Item_6

tomasko7
    Účastník (Participant)

otik007- clovece a na co ? Problem nie je v procesoroch, tie su dostatocne vykonne na pohodlnu pracu…treba hlavne pamat a rychly disk…ja osobne nepotrebujem vysokokapacitny interny disk, potrebujem hlavne rychle citanie a zapis..

igi-s
    Účastník (Participant)

HDD je to najpomalsie z celeho MacBooku…
    Darmo tam su 1066MHz pamate, ked Photoshop swapuje na slimaci HDD alebo Lightroom ci Bridge vytvara index a databazu suborov na tom najpomalsom z celeho HW, nehovoriac o starte OS (aj ked to nieje windows aby sa musel stale vypinat)…. tolko moj nazor

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 21 až 25 (z celkového počtu 25 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.