Aktualizácia ipadu2 na inom pc

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Aktualizácia ipadu2 na inom pc

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #82828
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Ahojte chalani, keď som si kúpila ipad 2 tak som ho aktualizovala na mojom starom pc, lebo nový som mala v oprave, teraz ho už mám opravený a chcem robiť aktualizácie a synchro na ňom lebo je rýchlejší, lenže keď som si nainštalovala itunes tak mi vypisuje že synchro môže prebiehať len na jednom pc či má zmazať aplikácie a synchronizovať ich na novo, toho sa bojím, lebo mám v ňom super nahraté hry ako napríklad Paradise island, rock Vegas a nechcem údaje stratiť, tak neviem či ich stratím alebo nie ale napríklad na starom som nemohla urobiť update IOS lebo je pomalý.

    #295124
    raul
    Moderátor

    Nie som si celkom isty, ale ja by som si najprv na starom pc urobil zalohu ipadu, potom by som zo stareho pc preniesol aplikacie a hudbu do noveho itunesu, potom by som dal niekde hore v menu v liste authorize with account a synchro.
    Keby sa aj nieco vymazalo, stale mas zalohu na starom pc.

    #295141
    pablos
    Účastník (Participant)

    Ak si mala tie aplikacie riadne zakupene, tak ked sa na novom pocitaci prihlasis do iTunes pod svojim uctom, tak napravo v iTunes menu klikni na Purchased a tam najdes vsetky tvoje zakupene aplikacie, odkial si ich mozes stiahnut do pocitaca. Cize jedine o co prides budu napriklad udaje o tvojich skore v hrach, a budes ich hrat uplne nanovo, ale hry ti samozrejme ostanu.

    Problem je len to, ze iPod/iPad moze byt synchronizovany len s jednym pocitacom. To znamena, ze pri pripojeni k inemu pocitacu ho musi iTunes uplne vymazat. Tvojou ulohou je dat do noveho pocitaca vsetku hudbu, co si mala v starom, rovnako postahovat vsetky hry z iTunes, aby sa ti pri novej synchronizacii nahrali tieto veci naspat z noveho PC.

    #295143
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Díky za info to som trochu aj tušila aplikácie mám riadne kúpené aj dodatky k nim mám tam nahraté vysoké skóre nevadi mi to synchronizovat na tom starom počítači len sa bojím čo bude ak neurobim update Safari 5 časom sa to určite prejaví na aplikáciach.

    #295156
    gdudko
    Účastník (Participant)

    Noked ho zazalohujes cez iclod pred este na starom pc,tak ti ostanu aj nastavenia a data s hier a aplikacii len ich budes musiet znova poukladat na plochach . Plati ze pred tym by bolo vhodne skorej pc autorizovat a to vsetko co uz tu bolo spomenute. Tiez s toho mam nervy robil som to terz . V podstate sa mi vstko zachovalo pokial to pred tym este odklikas v itunes len ako vravim plochy si nezapametalo a pritom som niekde zachytil moznost ze ci na icloud zalohovat aj plochy aj som ich zalohoval ale mi ich nedalo ako boli ale data v hrach a aplikaciach ostali zachovane

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.