Aktualizacia 10.9.5 problem

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Aktualizacia 10.9.5 problem

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    uniqat
    Účastník (Participant)

Ahojte, aktualizoval som si macbook pro 2011 na aktualizaciu OSX 10.9.5 a zistujem ze ma obcas oneskorene reakcie pri klikani touchpadom, caste krutenie plazoveho balonu a mrznutie aplikacii. robi to este niekomu? je to moj pracovny pocitac a bojim sa co mi to spravi pri praci v realnom case. mate nejake skusenosti?

joer
    Účastník (Participant)

Otazka znie: Kolko mas pamete RAM-8 gb je minimum. Dalsia otazka, mas dost volneho miesta na harddisku? Aby system nesvapoval, treba mat aspon 10 gb stale volne. Urobil si si poriadok na harde predtym ako si aktualizoval? To znaci pred aktualizáciou, oprava Permision, Repair disk. Po aktualizacii to zopakovat.

uniqat
    Účastník (Participant)

na disku mam volneho 250GB ram mam 8gb 1600 mhz cize ddr 3. zacalo mi to robit po aktualizacii. spravim kde najdem tu opravu a ako to spravim snad mi to pomoze. zase ja tu mam len pracovne programi a nic som okrem toho neinstaloval. to jest len 13 aplikacii a 2 pracovne programi. nic ine tu nemam a ani mat nebudem. a mrzne to ze sa bojim ten macbook vziat do clubu a hrat z neho

joer
    Účastník (Participant)

Diskutility v systeme. Ked to je tvoj pracovny pocitac ako to ze neovladas ani taketo zakladne veci kde sa ti nachadzaju základne systémové utility?

joer
    Účastník (Participant)

Aplikácie-Utility-Diskutility

uniqat
    Účastník (Participant)

utility pouzivam ale tuto funkciu zial nepoznam. do dnes to islo aj po aktualizaciach ako hodinky. nemal som potrebu ale dakujem za radu :) idem to skusit ;) dam potom vediet ci to pomohlo

uniqat
    Účastník (Participant)

to je to ze opravit disk? a trva to par sekund?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.